Milionarul s-a deghizat intr-un om fara adapost pentru a-i testa inima receptionerului de la restaurant

Recent, un videoclip care a fost postat pe rețelele sociale a provocat controverse. În film, un om bogat sa prefăcut că poartă haine ca o persoană fără adăpost pentru a încerca recepționerul din restaurant.

După cum era de așteptat, recepționerul din restaurant a avut un comportament rău față de cei fără adăpost. Mulți oameni după vizionarea acestui videoclip sunt supărați de atitudinea recepționerului.

Alții au fost de acord cu recepționatul pentru că și-a îndeplinit rolul.

Ce părere aveți în vedere?

Cel mai bogat chinez a oferit răspunul la întrebarea: de ce oamenii sunt săraci?

Jack Ma, fondatorul Alibaba, companie cu o valoare de aproximativ 23 miliarde $, a spus câteva lucruri adevărate despre oamenii săraci.

„Cel mai dificil este să deservești oamenii săraci. Dă-le ceva gratuit, vor crede că e o capcană. Spune-le de o investiție mică, ei vor răspunde că nu au de câștigat mult din asta. Spune-le de o investiție mare, ei vor răspunde că nu au bani.

Spune-le să încerce lucruri noi, ei vor spune că nu au experiență. Spune-le despre afaceri tradiționale, ei vor spune că este greu de realizat.

Spune-le despre un nou model de business, ei vor spune că e o piramidă financiară. Spune-le să deschidă un magazin, ei vor spune că așa nu au libertate.

Spune-le despre afaceri noi, ei vor spune că nu au pe ce se baza. În schimb ei au și ceva în comun: le place să caute pe Google, ascultă de prietenii care sunt ca și ei fără speranță, gândesc mai mult decât un profesor universitar și fac mai puțin decât un nevăzător.

Doar întreabă-i: ce pot face ei? Atunci ei nu vor fi în măsură să vă răspundă. Concluzia mea: în loc să bată inima mai repede, mai bine să acționezi mai repede; în loc să te gândești la asta, de ce să nu faci ceva în legătură cu asta?

Oamenii săraci nu reușesc nimic, pentru că au un comportament comun: toată viața lor sunt deprinși SĂ AȘTEPTE!“

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata