Milionarul Tristan Tate pus la punct de o tanara dupa ce acesta s-a laudat cu banii sai:

Tristan Tate a facut public un desen pe care i l-a facut un admirator, insa faptul ca a povestit ca i-a dat bani tanarului a enervat-o la culme pe una dintre urmaritoarele lui.

„Am dat peste un tanar astazi care mi-a aratat acest desen cu mine facut chiar de el. Am fost atat de impresionat incat l-am platit pentru munta lui si i-am spus sa mi-l trimita si mie”, a scris Tristan Tate, fostul iubit al Biancai Dragusanu, pe Instagram.

Nu este prima data cand englezul pomeneste ceva de banii lui. Paginile lui de pe retelele de socializare sunt pline de fotografii in care apar masinile scumpe pe care le conduce, sticlele de bautura si trabucurile.

O tanara nu a mai rezistat si l-a criticat dur pe Tristan. „Ma intreb doar.. De ce trebuie sa fie mereu despre bani? Chiar si o referire subtila la bani poate fi foarte enervanta. Intr-o tara ca Romania sa-ti permiti trei mese pe zi este destul. Nu trebuie sa mai demeonstrezi nimic nimanui. Sa porti masca baiatului bogat si plin de succes este complet inutil. Ai putea sa pui asta intr-o alta perspectiva si sa motivezi oamenii, nu sa te lauzi”, a fost mesajul ei pentru Tate.

Englezul i-a spus doar „Simte-te libera sa nu ma mai urmaresti” (pe Instagram – n.r.)

Un alt urmaritor de-al lui Tristan a incercat sa ii ia acestuia apararea spunand ca intentia lui a fost aceea de a-l rasaplati pe baiat, insa ea i-a dat imediat replica. „Uita-te prin pozele lui si o sa vezi ca peste tot e acelasi lucru – lauda. Cati artisti sau cantareti scriu pe retele de socializare ca au pltit un fan pentru un desen pe care l-au primit de la el? Este vorba despre modestie. Si, Tristan Tate, daca faci asta pentru distratie, adica sa faci misto de romani, nu este amuzant deloc”, a mai scris ea.

sursa: wowbiz.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata