Mireasa impreuna cu cele doua surioare ale ei le multumesc parintilor care au trudit din greu pentru ele: „Draga mama, draga tata”

Cand se cuvine ca mirii sa isi onoreze parintii cu o declaratie magulitoare?

In timpul nuntii. Un moment potrivit pentru a tine un toast sau a face parintilor o declaratie-surpriza este in toiul nuntii. Multumirile se pot face:

– In privat. Mirii isi cheama parintii intr-un loc mai retras pentru a-si exprima recunostina si dragostea fata de ei. Acest moment poate fi insotit de oferirea unui buchet de flori, astfel incat ei vor sti exact ce sentimente le purtati.

– In timpul receptiei. Aici aveti urmatoarele modalitati:

– Un toast. Dedicati cateva cuvinte parintilor la un pahar de sampanie.

– Moment muzical. Daca ati angajat la nunta o formatie, dedicati pe aceasta cale parintilor o melodie. O dedicatie similara puteti face si prin intermediul DJ-ului.

– Decorul mesei. Folositi fotografii de familie cu imagini de la nunta parintilor dvs. La masa parintilor adaugati si o felicitare cu 1-2 fraze in care sa va exprimati recunostinta fata de cei dragi.

– Cadouri. Oferiti-le cadouri simbolice parintilor, cum ar fi buchete de flori, portrete sau alte daruri personalizate ca sa le transmiteti pe aceasta cale ca fara ei nu ati fi reusit sa ajungeti pe scara ierarhiei sociale si profesionale cei care sunteti azi.

– Jetoane cu numele parintilor. Marcati locurile rezervate parintilor la ceremonia de nunta prin intermediul jetoanelor. Puteti folosi pe post de jetoane cartonase sau batiste fine brodate cu numele parintilor. Puteti oferi, de asemenea, orice articole care credeti ca parinții le vor aprecia. De exemplu, elegant este un nou stilou sau un notebook nou.

– Prin regimul de sedere privilegiat. Asigurati-va ca locul parintilor vostri este unul privilegiat atat la ceremonia religioasa, cat si la receptie.

Alte idei prin care mirii sa isi arate recunostinta fata de parinti la nunta

In ziua nuntii.

Inchirierea unei masini. Daca doriti, puneti-le la dispozitie in ziua nuntii o limuzina sau alt autoturism elegant cu sofer. Rasfatati-i pentru o zi, asa cum ei s-au straduit sa va ofere tot ce e mai bun inca din leagan.

Dupa nunta:

Amintiri de familie. Imediat cum a trecut nunta, oferiti-le parintilor un album foto cu dvs. si cu ei in cele mai frumoase momente traite impreuna. Aici puteti include toate amintirile voastre de familie pe etape cronologice, incepand cu primii vostri pasi in care erati sustinuti de parinti si terminand cu ceremonia de nunta.

O felicitare in semn de multumire. Nu uitati si de un mesaj scris in semn de multumire pentru prezenta lor la nunta.

Cadou surpriza. Pentru cei care isi permit si vor sa le faca parintilor un cadou special, le pot rezerva acestora o masa la restaurant pentru o cina retrasa, pot cumpara vouchere cadou cu bilete la spectacol sau daca au posibilitatea, o excursie intr-o statiune balneara va reprezenta pentru cei dragi o adevarata surpriza.

O data insusita aceasta lista de idei, ar trebui sa fiti capabili să le aduceti un oagiu parintilor asa cum se cuvine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata