Momente amuzante cu barbati care gatesc pentru prima data

Urmarind vide-ul de mai jos, nu putem decat sa tragem concluzia ca barbatii nu sunt buni la gatit. Insa, nu am vrea sa generalizam, asa ca toate comentariile le vom face strict pe seama protagonistilor acestor momente amuzante.

Gatitul pare a fi o activitatate pe care o fac mai mult femeile. Motiv pentru care, sa vezi un barbat in bucatarie care sa prepare masa este o raritate, mai ales in zilele noastre.

Si, barbatii fug de bucatarie nu numai pentru ca nu vor sa le ajute pe sotiile lor, ci chiar pentru ca nu au abilitatile necesare. Unii barbati nu fiert macar un ou in viata lor, nu le-au ajutat pe mamele lor sa spele vasele macar, iar petru acesti barbati gatitul este ca mersul la scoala, pentru prima data. Si asta pentru ca nu au fost invatati.

In orice caz, atunci cand sotia este plecata si au un copil care le plange de foame, barbatii nu mai au scapare de la gatit. Atunci isi iau inima in dinti si intra in bucatarie, acolo unde incearca sa faca un preparat. Uneori, le reuseste, alteori, totul se transforma intr-un dezastru. Pastrand insa registrul comic, va prezentam in videoclipul de mai jos cateva dintre dezastrele culinare, care au avut drept protagonisti pe cativa soti neindemanatici. Iata, deci, ce a iesit:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata