Momente foarte grele pentru Maria Buză și soțul ei. După multe neînțelegeri, discuții, intervenția poliției, artista a decis să spună tot adevărul și anunță pe toată lumea: „de supărare că nu ne-am mai înțeles…”

Maria Buză și soțul ei, probleme cu restaurantul de la mare. Artista a explicat de ce s-a lovit din cauza unor neînțelegeri cu proprietarul locației respective.

Maria Buză și partenerul ei de viață, George Pătrașcu, au fost invitați la emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars, unde au dezvăluit că sunt într-o situație neplăcută din cauza restaurantului de la mare.

Maria Buză și soțul ei, probleme cu restaurantul de la mare. Au fost somați și au primit notificări

„Întotdeauna trebuie să privești cu umor și cu haz toate situațiile de genul acesta, că altminteri o iei razna. Noi, de suprare că nu ne-am ami înțeles cu cine a trebuit pentru fosta locație, am luat două. Ce face omul de supărare.

Din păcate, lucrurile nu stăteau foarte bine în locația respectivă, de anul trecut. Noi i-am rugat pe cei în cauză să se ocupe, să fie totul în regula, ca în momentul în care începem și venim să ne desfășurăm activitatea, să fie toate lucrurile puse la punct. N-au fost în stare, ca atare noi ne-am văzut de treaba noastră , am încheiat socotelile, numai că merge încă puțintel cam greu”, a declarat Maria Buză, care a menționat că urmează un proces în acest caz.

„Noi am fost somați și am primit tot felul de notificări să părăsim locul că suntem abuzivi. Și noi avem contract…M-am trezit cu poliția care m-a întrebat ce caut acolo. Am explicat că am contract”, a adăugat soțul vedetei, George Pătrașcu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata