Momentul emoţionant în care i-au adus fetiţa în puşcărie Elenei Udrea!

Iubitul Elenei Udrea, Alexandrov Adrian, a mărturisit că fosta blondă de la Cotroceni a depus o cerere de eliberare din arest.

Alexandrov Adrian, iubitul Elenei Udrea şi tatăl micuţei Eva Maria, a declarat că fosta blondă de la Cotroceni a depus o cerere de eliberare din arest, alături de Alina Bica. Săptămâna viitoare vor fi primite în audienţă la un judecător, conform Antena 3.

”Ieri au fost depuse cererile de eliberare, probabil la începutul săptămânii viitoare urmează să fie primite în audienţă la un judecător din Costa Rica. Ele aşteaptă să fie eliberate. Sperăm ca săptămâna viitoare să fie eliberate”, a mărturisit Alexandrov Adrian.

Iubitul Elenei Udrea a mai declarat că fiica a reuşit să-şi vadă mama în arest şi a început să plângă în hohote: ”Situaţia Elenei e una nefericită. Prima dată când am mers cu fetiţa la ea, în momentul în care a văzut-o, a început să plângă atât de tare încât mi-a sfâşiat sufletul. E foarte greu pentru că noi nu ne-am chinuit foarte mult să facem acest copil. Nu-şi poate imagina nimeni prin ce poate trece în momentul de faţă”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata