Momentul in care Elena Udrea este retinuta de politia din Costa Rica. Alaturi de cine se afla aceasta in momentul in care a fost saltata de autoritati:

Vestea care a luat prin surprindere pe toata lumea a fost retinerea Elenei Udrea in Costa Rica, fosta politiciana a fost ridicata de pe strada de autoritati.

Elena Udrea se afla in Costa Rica inca de la inceputul anului, intre timp ea a fost condamnata definitiv in Romania, in „dosarul Gala Bute”. Desi data in urmarire generala prin Interpol, pana acum, Elena Udrea si-a putut vedea linistita de viata ei, in Costa Rica, tara unde a facut si o solicitare pentru azil politic.

In urma cu aproape doua saptamani, Elena Udrea a si nascut o fetita, tot in Costa Rica. In noaptea de miercuri spre joi, (miercuri dimineata conform orei din Costa Rica), Elena Udrea a fost retinuta de politisti.

Langa Elena Udrea se mai afla o femeie, cel mai probabil este vorba despre mama blondei. Maria Veliceasa, mama Elenei Udrea, se afla in Costa Rica, pentru a-si ajuta fiica, conform spuselor avocatului fostei politiciene.

De altfel, Maria Veliceasa si Adrian Alexandrov sunt cei care au grija acum de micuta, pentru ca Elena Udrea este retinuta. Ea va fi prezentata in fata judecatorilor pentru a se lua o decizie in cazul ei: daca va fi arestata preventiv sau eliberata.

sursa: www. wowbiz.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata