Momentul in care un caine isi opreste stapana bolnava de sindromul Asperger in timpul unei crize

O femeie bolnava de sindromul Asperger a avut curajul sa impartaseasca lumii un video emotionant, in care cainele ei o opreste dintr-o criza violenta.

Clipul lui Danielle Jacobs a devenit printre cele mai populare, in ultimele zile, pe internet. Femeia a avut curajul sa filmeze un moment extrem de intim, pentru a arata lumii cat de grea este batalia cu sindromul Asperger, o forma de autism.

Femeia s-a filmat in timpul unei crize, in timp ce plangea, lipita de un perete si isi da cu pumnii in cap. Insa, cainele ei, special dresat pentru a o proteja sa nu isi faca rau, o opreste si sta langa ea, pana cand femeie se calmeaza. “Asta este o criza violenta. Samsons, cainele meu, e antrenat sa ma opreasca cand aceste episoade depresive devin violente, ca acum si sa evit sa am un atac de panica” a explicat femeia pe internet.

“Asta inseamna sa traiesti cu Asperger. Va rog sa nu lasati comentarii negative, eu am trait aceasta experienta si nu este usor sa iti deschizi sufletul” a scris femeia in descriera videoului.

In doua saptamani, clipul a strans peste 800.000 de vizualizari si foarte multe incurajari din partea utilizatori, care au fost impresionati de curajul femeii, dar si de loialitatea cainelui ei, care se poarta ca un prieten si o ajuta pe americana in cele mai cumplite momente.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata