Mori de ras! Un iesean si-a comandat un dispozitiv de marire a organului genital masculin de pe internet. Uite ce a primit in schimb!

Un barbat din Iasi, care si-a comandat de pe un site de vanzari un dispozitiv de marire a organului genital masculin, a avut un mare soc cand vazut ce continea coletul in interior

Cei care i-au trimis pachetul, nu doar ca l-au pacalit cu produsul cumparat, dar i-au facut si o surpriza de proportii acestuia

Este cunoscut faptul ca cei care isi cumpara produse de peinternet isi asuma si o serie de riscuri. Dese sunt situatiile in care un client achizitioneaza un anumit produs, iar la primire acesta sa nu fie intocmai cu cel ales, sau chiar sa fie schimbat complet cu un alt produs a carui valoare este cu mult mai mica.

Un barbat din Iasi a simtit pe pielea lui cum este sa fii pacalit in acest fel. Dupa ce a vazut mai multe reclame pe internet si dupa o lunga perioada de retineri, Ionut, un barbat in varsta de 30 de ani din Iasi, si-a comandat de pe un site de vanzari online un dispozitiv special care era descris ca fiind folositor pentru marirea a organului genital.

Era la inceputul lunii iunie, iar pentru dispozitivul respectiv, Ionut a platit suma de 299 lei plus 15 lei ca taxe de transport, produsul fiind redus de la suma de 400 lei. Mai exact, este vorba despre o pompa pentru marire, care a fost livrata cumparatorului printr-o firma de curierat rapid, asta la patru zile distanta de la momentul achzitiei. Bucuros si entuziasmat ca, in sfarsit, i-a ajuns comanda facuta pe internet, ieseanul a luat repede si a inceput sa o desfaca. A avut insa o mare surpriza cand a vazut ce continea coletul respectiv.

Nu doar ca in interior nu se afla mult dorita pompa comandata de Ionut, dar cei care l-au pacalit pe acesta au dovedit ca au un simt al umorului foarte dezvoltat. Pachetul, cu o greutate de circa un kg, continea mai multe hartii cu descrierea produsului, o carticica cu instructiunile de utilizare ale dispozitivului, dar si un obiect care l-a dat pe spate pe cumparator: cei care i-au trimis coletul au pus in interior o lupa, adica acel instrument optic care, asezat in fata unui obiect, da o imagine marita a acestuia.

Desi foarte revoltat din cauza tepei pe care a luat-o, ieseanul a preferat sa nu faca mare tam-tam in jurul acestui subiect, fiindu-i jena atat din cauza motivului pentru care a vrut sa cumpere dispozitivul, dar si din cauza pacalelii care i-a fost trasa.

,,Prietenul meu a fost foarte suparat din cauza asta, chiar deprimat intr-un fel. Nu e suparat pentru cei 300 de lei platiti pentru pompa, cat e suparat pe faptul ca nu i-a venit produsul, iar in locul lui a fost pusa lupa sub forma de gluma. Era o lupa cam la 20 – 30 lei, nu una scumpa. El nu vrea sa faca reclamatie la politie, ca sa nu afle lumea despre asta, ii este rusine, doar doi prieteni stim despre asta”, a povestit Bogdan, prieten al persoanei pagubite. Se pare ca acesta nu este un caz singular, pentru ca, in ultima perioada, s-ar fi inregistrat, numai in Iasi, patru astfel de situatii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata