MOTIVUL PENTRU CARE LOREDANA GROZA NU AR DIVORȚA DE SOȚUL EI?! PESTE 1 MILION DE EURO ”AR ȚINE-O” PE LOC

Loredana Groza și Andrei Boncea formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc.

Totuși, în ultimii ani, au tot existat zvonuri despre o posibilă despărțire.

Loredana Groza și-a unit destinul cu al lui Andrei Boncea, producător de film, pe 10 iunie 1998, chiar în ziua în care

diva a împlinit 28 de ani. La o lună de la nuntă, mai exact pe 14 iulie, artista a adus-o pe lume pe unica lor fiică: Elena Boncea. Deși nu este străin de lumea mondenă și camerele de filmat , soțul Loredanei preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

În urmă cu ceva timp, jurata de la “X Factor” a vorbit despre rețeta mariajului ei alături de Andrei Boncea:

“Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, declara Loredana Groza.

Cei doi au împreună și o afacere

Loredana Groza și Andrei Boncea nu formează un cuplu doar în viața reală, ci și în afaceri.

Cei doi dețin împreună o firmă care produce foarte mulți bani și la care Boncea este asociat majoritar, cu 55% și are și rolul de administrator.

Rollywood Film SRLare ca activitate principală ”producția cinematografică, video și programe de televiziune”, iar în ultimii 5 ani, societatea a avut o cifră de afaceri de peste 5,5 milioane

lei (1,1 milioane euro). Ultima adunare a asociaților firmei a avut loc în luna iulie a anului trecut, atunci când s-a decis mutarea sediului social și modificarea mandatului de administrator

al lui Boncea de la durată nelimitată la 90 de ani. La acea vreme, Andrei și Loredana apăreau cu aceeași adresă de domiciliu în acte, undeva în comuna Voluntari de lângă București, potrivit wowbiz.ro.

Printre producţii cinematografice de succes pe care Andrei Boncea le are în palmares se află: “Supravieţuitorul”, “Fire and Ice: Cronica Dragonilor” şi “Garcea şi oltenii”. Mai mult, soțul

Loredanei Groza a participat, în calitate de producător, la numeroase producţii internaţionale realizate în România, printre care se numără: “Amen”, regizat de Costa Gavras, “Callas Forever”, în regia lui Franco Zeffirelli, “Modigliani”, al lui Mick Davis și“Joyeux Noël”, regizat de Christian Carion și nominalizat la Oscar pentru film străin în 2006.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata