N-ai cum sa nu te distrezi cand vezi asa faze cu chinezi:)))) Cea mai tare doza de ras:

„Chinezii au trimis pentru prima oară o femeie astronaut în spaţiu. Ei ar face orice să scape de fetele lor”. Propoziţia este rostită într-un ritm de mitralieră, cu o expresie cât se poate de serioasă. Este trecut de zece seara în Marea Britanie şi televiziunea difuzează unul dintre numeroasele sale „Quiz show”-uri consacrate actualităţii.

Formatul este sistematic acelaşi: două echipe de doi sau trei invitaţi se înfruntă asupra subiectelor săptămânii. Nu este nimic de câştigat, punctele marcate nu interesează pe nimeni, şi găsirea răspunsului corect este fără importanţă. Confruntarea este o scuză pentru a găsi cele mai bune replici şi a face jocuri de cuvinte iscusite.

Dar atenţie: umorul este luat în serios în Marea Britanie, probabil singura ţară din lume care se defineşte prin această calitate. Umorul nu trebuie sub nicio formă să se afunde în grosolănie – sau cel puţin nu prea mult. În mod ideal, replica trebuie să fie înţepată, plină de subânţeles şi de auto-derâdere. Lăudăroşeniile sunt o gafă de neiertat şi americanii care trec prin aceste emisiuni sunt în general complet derutaţi – precum David Hasselhoff, starul din Baywatch, care nu înţelegea nimic atunci când a trecut prin „8 out of 10 Cats”…

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata