Nenea Paul e trecut de 70 de ani, dar muncește. Este agricultor și vinde pepeni în piață. S-a strâns poliția la el acasă, iar el de nervi ne-a spus faza cu elicopterul… Ce s-a întâmplat e halucinant, în toată România nu s-a mai auzit una ca asta: Săracul bărbat:

Situație bizară în județul Vaslui, unde un agricultor susține că a fost amendat pentru că are pepeni mari. Paul Comisescu crede că a fost reclamat de concurenții săi. Polițiștii locali i-au găsit și nereguli în certificatul de producător, motiv pentru care a fost sancționat cu 1.000 de lei. Vasluianul face, însă, haz de necaz, spunând că are pepeni chiar și de 18 kilograme pe care i-ar aduce cu elicopterul din Olanda.

Deși e trecut de 70 de ani, Paul Comisescu încă face agricultură și vinde pepene galben într-o piață din Vaslui. De curând, agricultorul din comuna Deleni spune că a fost amendat de polițiștii locali pe nedrept, informează vremeanoua.ro.

„Duminică mi-au dat 1000 de lei amendă pe motiv că nu aș avea această cultură de pepene galben, că producție așa mare se face numai în țările din Occident. Păi, probabil, am un elicopter, cu care îmi aduc pepenii în fiecare zi din Olanda. Minți bolnave, domnule. Au venit niște cetățeni, care lucrează la stat, și mi-au zis că umblu cu prostii, că am luat pepenii din altă parte și i-am plantat pe pământul ăsta, pe care ne aflăm acum. Auziți, cică “i-am plantat”. 20.000 de bucăti ! I-am invitat să tragă de ei, să vadă dacă au vrej. Aștia-s oamenii care ne supraveghează pe noi, agricultorii și care se asigură că nu încălcăm legile. Întreb și eu, oare sunt sănătosi la cap ?”, a declarat, pentru sursa citată, Paul Comisescu, agricultorul sancționat de polițiști.

Bărbatul amendat pentru că are pepeni mari vrea dreptate

Vasluianul trăiește de mai bine de 40 de ani din agricultură și spune că nu e prima dată când polițiștii încearcă să-l intimideze. E convins să conteste amenda primită în instanță.

„I-am arătat polițistului respectiv certificatul de producător. A găsit o problemă la carnetul de comercializare. E adevărat că s-a creat o confuzie pentru că fiul meu are același nume cu mine. La Primăria Deleni, de care aparțin, pe acel certificat n-a mai fost trecut fiul meu, pentru că, având același nume, angajatul Primăriei a crezut că e vorba de aceeași persoană. O greșeală minoră. (…) Am căutat să le explic. Mi-au zis “ciocu’ mic la mine, că vorbești cam mult”, a menționat agricultorul.
Potrivit sursei citate, Paul Comisescu are trei hectare de pământ pe care cultivă pepene galben, pepene verde și dovleac pentru plăcintă. În acest an, producția depășește zeci de tone.

sursă: vremeanoua.ro, libertatea.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata