Nereguli la Dedeman! Un client a filmat nemultumit a filmat tot: „Pretul de la raft nu corespunde cu cel de la casa”

Daca vrei sa-ti strici ziua si nu stii cum, am o solutie simpla! Te duci la Dedeman si incerci sa faci cumparaturi. Domnii de acolo vor avea grija sa-ti explice ca esti prost si ca nu vezi bine. Cu o seninatate greu de imaginat, te vor apostrofa si, eventual, cineva grabit care sta la aceeasi coada cu tine va urla indignat – HAI, DOMNULE, PENTRU UN LEU FACI ATATA SCANDAL – si in felul asta pleci de regula umilit, furat si, in acelasi timp, indignat!

Da, domnilor, la aceasta companie de regula pretul de la raft nu corespunde cu cel de la casa, si da, in momentul in care sesizezi, vei fi luat peste picior si tratat ca un paria care reclama fabuloasa suma de un leu si ceva! Daca ar fi fost prima data cand pateam asa ceva nu scriam si nu spuneam nimic. Timpul a facut sa realizez ca este pur si simplu o practica, ca hotia este ascunsa la raft si vanduta la casa – cu un pret mai mare! Fiscalizeaza? Da, avem de-a face cu o hotie fiscalizata! Plateste cineva pentru aceasta practica? De regula nu, dar daca vad ca nu pleci, eventual vor incerca sa-ti returneze diferenta! Este un alt mod de a da continuitate hotiei, dumnealor mizand efectiv ca pentru o suma atat de mica, lumea nu se mai intoarce la raft sa verifice si pleaca batand din buze scrie notepoliticoase

Am povestit patanii de genul acesta chiar unor prieteni care efectiv au ras, aproape ca nu am fost crezut. Azi vin cu dovezi clare, am facut reclamatie, am facut poze la raft si am fost, trebuie sa recunosc, mai iute de picior decat operatorul care incerca sa ajunga inaintea mea la raft sa schimbe pretul! Probabil ca vor scoate un post la concurs- concurs de alergat si schimbat preturi la raft! Eu ce sa vreau? Vreau corectitudine si mai vreau ca in tara asta hotia sa fie pedepsita indiferent de numele in spatele caruia este practicata! Daca esti de acord cu mine, da SHARE la acest articol si IA ATITUDINE!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata