Nicolae Guță, tată pentru a 12-a oară! Manelistul a ținut totul secret

Nicolae Guță a devenit tată pentru a 12-a oară.

A fost o vreme când Nicolae Guță ținea ocupate primele pagini ale tabloidelor, vieța amoroase tumultuoasă pe care o ducea prinzându-l în mijlocul mai multor scandaluri. Femeile pe care le-a iubit, cu unele dintre ele făcând și copii, au fost cele care l-au pus la mijloc, luptând pentru inima manelistului.

Însă, de ceva timp, manelistul s-a retras din lumina reflectoarelor, ba chiar a lăsat și muzica pe locul doi, dedicându-se mai mult vieții de familie și religiei, preferând să fie discret cu tot ceea ce face, sătul fiind de scandaluri mondene.

Nicolae Guță a devenit tată a douăsprezecea oară

Astfel, ”Regele manelelor”, așa cum se autointitulează, însurat pentru prima data la 14 ani, se pare că a dat iar lovitura.

Vestea momentului în lumea manelelor fiind aceea că celebrul Guță este iar tată, el având deja unsprezece copii, dar cu șase femei diferite.

Conform Spynews, Nicolae Guță ar fi devenit, în mare secret, tată pentru a douăsprezecea oară, îndeplinindu-și astfel dorința de a avea o familie numeroasă și câți mai mulți copiii cărora să le împartă agoniseala pe care a strâns-o în anii de celebritate.

Acum, ajuns la 54 de ani, manelistul este și tată și bunic, însă, cel puțin deocamdată, nu se cunosc detalii despre sexul bebelușului, data exactă a venirii pe lume a copilului ori amănunte despre femeia care i-a dăruit acest copil cântărețului.

După cum se știe deja, nu puține fiind femeile pe care le-a vrăjit de-a lungul timpului, ”Regele Manelelor” este un adevărat „Don Juan”, asta spune și lista sa cu moștenitori.

Cu prima sa parteneră, Mariana, artistul are patru copii, primul venind pe lume pe când vedeta avea doar 16 ani: Nicoleta, Marian Cosmin, Daniela şi Nicoşor.

Ulterior, Narcisa i-a dăruit și ea un copil, după o lungă relație presărată cu multe năbădăi, apoi Beyonce de România l-a făcut tată de fată, subiect care i-a adus în atenția opiniei publice din cauza pensiei alimentare, iar Cristina, femeia care i-a pus capac și alături de care trăiește și astăzi, l-a făcut și ea o dată tată. În total, manelistul are 12 copii, dar, dintre toți, a recunoscut doar șase, ei fiind cei care îi și spun „tată”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata