Nicole Cherry, final de an cu probleme! Artista a fost implicată într-un accident rutier

Nicole Cherry nu termină anul cu liniște, așa cum și-ar fi dorit. Artista a dat de veste că a fost implicată într-un accident rutier și a oferit și primele detalii despre cele întâmplate. Oboseala și-a spus cuvântul și celebra cântăreață a ajuns în această situație.

Nicole Cherry a provocat un accident rutier
Din nefericire, Nicole Cherry nu încheie anul 2022 cu zâmbetul pe buze. Aceasta a fost victima unui accident rutier, sub presiunea oboselii și a stresului din ultima perioadă. Când nu se aștepta și avea mai mare nevoie de mașină, cântăreața a lovit-o.

Chiar înainte de Anul Nou, îndrăgita artistă s-a ales cu bolidul de lux avariat. Vedeta nu a dar prea multe detalii despre cele întâmplate, dar și-a a anunțat fanii că este bine și nu a pățit nimic, dar mașina este complet avariată și nu mai poate fi folosită, deși acum avea mare nevoie de ea, în pragul sărbătorilor.

‘Doamne, am avut o zi…Nu vreți să vă imaginață. Am lovit mașina. O porcărie. M-am urcat pe ceva pe care nu trebuia să mă urc. Nu am văzut senzori, nu am văzut nimic, nu era, nu știu. A fost o neatenție, nu știu. Asta mi-a stricat tot cheful. Chiar aveam nevoie de mașină în perioada asta. Aia e.’, a povestit Nicole Cherry în mediul online.

Nicole Cherry a ales să nu arate pozele cu mașina avariată și să nu ofere prea multe detalii, pentru a nu îi îngrijora pe fanii ei, dar și pentru a păstra decența. Este mulțumită că nu a pățit nimic și totul este în regulă, deși regretă că nu se mai poate folosi de bolidul ei de lux, pentru care a făcut eforturi mari ca să îl obțină.

Nicole este foarte ocupată în această perioadă și are multe concerte. Totuși, își face timp și pentru familie și îi acordă micuței toată atenția.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata