Nicoleta Guță este criticată foarte dur de fani: „E dezgustător!” Ce a făcut cântăreața a supărat pe toată lumea

Nicoleta Guță a lansat un videoclip nou, iar fanii au sărit pentru a o critica dur. Ceea ce i-a deranjat pe aceștia a fost opulența și luxul exagerat din filmarea care este despre o familie de români în fața unei mese copioase. Piesa se numește „Porumbeii nu ajung”, iar familia de români care este stabilită în Italia uimește prin mașinile de lux și prin opulența exagerată.

Iată care au fost părerile fanilor artistei:

„Da, canti frumos, arati bine, ai avut ambitie si pentru asta te complimentez. Dar, sincer, erai mult mai placuta prin simplitatea ce o aveai inainte…prea multa grandomanie, stim prea bine ce-i in Italia si cu ce nivel de cultura avem. Asa ca ce-i prin videoclip e putin dezgustator. Nu cred ca-si are rostul, pentru ca melodia ar fi faina”, a scris un fan al Nicoletei Guță, care a fost aprobat și de alții.

„Ma refeream la grandomania din videoclip. Nu isi are nici un rost. Masinile, mesele copioase, pentru a da impresia falsa ca, vai Doamne, cum se traieste in Italia. Nivelul de cultura si de trai e foarte diferit, iar oamenii inteligenti traiesc umil si nu se dau cam ceea ce n-ar fi”, a încheiat fanul manelistei.

Le dai și tu dreptate? Iată videoclipul:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata