Nouă calități pe care le intalnesti la o femeie deșteaptă

Ideea precum că femeia înțeleaptă este o femeie deșteaptă, răbdătoare și înțeleaptă, este destul de populară în ziua de astăzi. Și într-adevărat, de ce să nu lauzi femeia care nu-și arată indispoziția, e întotdeauna blândă, respectuoasă și renunță la prioritățile sale de dragul bărbatului de lângă dânsa?

Fericirea pentru ea e succesul arpopiațiilor, însă nu al ei personal. Totuși, sacrificarea nu are nimic în comun cu deșteptăciunea și înțelepciunea. Pentru că întâi de toate o femeie înțeleaptă este o femeie mulțumită de sine!

Iată ce alte calități posedă o femeie înțeleaptă:

1. Nu este obsedată de bărbați – pentru că înțelege că o relație cu sexul opus este importantă, însă nu este indicatorul fericirii. Ea are hobby-uri, prieteni și serviciu. Ea se respectă și nu crede, că unica modalitate de a se afirma ca femeie este să îl aibă pe el alături.

2. Este sinceră cu sine – din acest motiv nu-și caută justificări banale nici sie, nici bărbatului. Dacă el nu sună, asta nu înseamnă, că el nu este interesat. Sfârșit. Punct. Femeia înțeleaptă nu poartă ochelari roz.

3. Nu face drame – femeia înțeleaptă este sinceră atunci când își exprimă sentimentele. Când se bucură, o face cu tot sufletul. Când este tristă, nu ascunde acest lucru. Însă, nu face drame, ea înțelege că dacă suferă alături de un bărbat, înseamnă că acesta nu este bărbatul ei.

4. Este perceptivă – și se pricepe la oameni, din acest motiv este greu să o minți. Este deschisă și e gata să-ți ofere ajutorul în situațiile complicate. Nu e invidioasă și e gata să împărtășească cu tine bucuria ta. Cu ea e ușor să comunici și să prietenești.

5. Și-a găsit propriul stil – ea nu se lasă purtată de valuri și de tendințe. Experimentele nebune nu sunt pentru ea, pentru că știe de ce are nevoie. Femeia înțeleaptă înțelege, că nu poate fi pe placul oricui și nici nu încearcă să fie.

7. Știe să ierte – și înțelege că oameni ideali nu există. Fiecare poate greși, din acest motiv, ea ar putea ierta și nu îți va aminti niciodată de greșeala comisă.

8. Trăiește în prezent – și aduce cu ea din trecut doar experiența. Nu se torturează cu tot felul de dialoguri imaginare și gânduri cu „ce ar fi fost dacă…” Ea înțelege că doar cel care trăiește în prezent niciodată nu va regreta trecutul.

9. Trăiește în armonie cu sine – Această femeie își acceptă corpul și și-l ascultă. Ea nu va petrece în club până dimineața dacă va înțelege că trebuie să ajungă la muncă. Ea își iubește corpul și nu va permite nimănui să-i dicteze cum trebuie să arate.

Totuși, indiferent de toată experiența sa și de înțelepciunea căpătată, ea rămâne femeie. Îi plac florile, discuțiile cu prietenele și alte mici bucurii ale vieții. Nu îi este rușine să plângă la un film romantic, să se bucure de lucrurile mici și să iubească femeia care este. Ea rămâne întotdeauna ea și din acest motiv este minunată la orice vârstă!

Să fii o femeie înțeleaptă nu înseamnă să te aliniezi la anumite standarde impuse de societate. Fiecare are drumul său și scopurile sale în viață!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata