Nu te pune niciodata cu femeia:))

Turcoaica din imagini este una dintre cele mai puternice femei pe care le-am vazut vreodata. Tinand cont ca oponentii ei nu sunt femei, asa cum era de asteptat ci….barbati. Tanara insa nu se lasa intimidata si isi dovedeste forta si tenacitatea, invingandu-i chiar si pe cei mai musculosi adversari. Publicul a ramas fara cuvinte, tanara fiind un fenomen in acest sport numit skanderberg.

Despre skanderberg:

Skanderbeg este un sport de forță între doi participanți, ce constă în prinderea palmelor, fixarea coatelor într-un plan orizontal și împingerea brațului adversarului până ce dosul palmei unuia dintre competitori ajunge în planul cotului. Învingătorul competiției este declarat cel care are brațul deasupra în timp ce adversarul său atinge cu dosul palmei suprafața pe care se desfășoară întrecerea.

Acest sport nu este unul olimpic, însă se organizează competiții naționale și internaționale. Cel mai bun practicant român al acestui sport este Ion Oncescu, cvintuplu campion mondial și dublu campion european, care a reușit să bată și un record învingând 1000 de oameni la rând într-o singură zi. Asociația de skanderbeg din România se numește Braț de Fier.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata