Nunta din România care face înconjurul lumii. Gestul mirelui te va face să plângi

Oameni din toate colţurile lumii au fost impresionaţi, de-a lungul timpului, de videoclipuri emoţionante surprinse în cadrul nunţilor de peste hotare. Acum, însă, cea mai frumoasă zi din viaţa a doi tineri din România a devenit viral pe internet.

S-au văzut, s-au plăcut şi au decis să se căsătorească, în ciuda faptului că el este imobilizat într-un scaun cu rotile. Mai mult de atât, în calea dansului lor nu a stat nimic, căci cei doi miri au păşit pe ringul de dans, iar mirele a oferit o surpriză de proporţii. S-a ridicat şi şi-a ţinut soţia în braţe, în timp ce mama lui şi alţi invitaţi nu-şi puteau stăpâni lacrimile.

Bărbatul, aflat în scaun cu rotile după ce a suferit un grav accident de motocicletă, s-a ridicat pe propriile picioare chiar în timpul dansului.

Clipul a devenit viral pe internet.

Cei prezenţi la eveniment au fost uimiţi de dorinţa bărbatului de a dansa alături de cea care i-a fost aproape în momente grele şi care, şi-a respectat promisiunea de a se mărita cu el, chiar dacă acesta a rămas paralizat în urma evenimentului nefast.î

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata