O doamna intra intr-o farmacie si ii cere farmacistului o sticluta de cianura.

O doamna intra intr-o farmacie si ii cere farmacistului o sticluta de cianura.

Farmacistul o intreaba:

– Pentru ce naiba va trebuie cianura?
– Imi trebuie ca sa il otravesc pe sotul meu.

Farmacistul, cu ochii mariti:

– Doamne fereste! Nu va pot da cianura ca sa il otraviti pe sotul dumneavoastra. E total ilegal! Mi-

as pierde licenta si ne-ar arunca pe amandoi in inchisoare. Pentru NICI UN MOTIV IN LUME nu v-as

putea da cianura!

Doamna incepe atunci sa caute in poseta, si scoate o poza cu sotul ei in pat cu sotia farmacistului.

Farmacistul se uita la poza si spune:

– Ah, dar ce nu mi-ati spus ca aveti o reteta…

Un român și-un ungur pescuiesc pe malul Tisei. La un moment dat, românul prinde peștișorul de aur. Ungurul zice:

Un român și-un ungur pescuiesc pe malul Tisei. La un moment dat, românul prinde peștișorul de aur. Ungurul zice:
– Dă măi drumul la peștișorul asta drăguț!

Românul, bun la suflet din fire, îi da drumul… Peștișorul zice:

– Pentru că mi-ați dat drumul vă îndeplinesc la fiecare o dorință și pentru că ungurul a zis primul să mă eliberezi, el zice primul!

– Ioi! Orice, chiar orice?
– Sigur!

– Peștișorule, tu auzit de Mare Zid de la China?
– Am auzit.

– Păi uite cum doresc eu! Tu să faci un zid mai mare și mai înaltă la tot hotarul maghiar roată, ca să nu mai poate românii să intre!

Puf!… Gata zidul de jur-împrejurul Ungariei! Vine rândul românului:
– Auzi, bă, peștișorule! Daaa, zidu’ ăsta uși n-are?
– Nu!

– Daaaa, ferestre n-are?
– Nu!

– Atunci, umple-l bă cu apă!

Unei tipe ii placea la nebunie fasolea dar din nefericire ii provoca reactii jenante.

Unei tipe ii placea la nebunie fasolea dar din nefericire ii provoca reactii jenante. Cand s-a casatorit a hotarat sa renunte la fasole de dragul iubitului.La un an dupa nunta, venind spre casa pt a sarbatori, i se strica masina.

Locuind la tara si neavand alt mijloc de transport, suna acasa sa anunte ca intarzie, si porni agale pe jos. Trecand pe langa un local isi da seama ca ii este foame, si intra sa ia o gustare.. mai ales ca a simtit o puternica aroma de fasole la care cu greu ar fi putut rezista cineva.

Se gandi ca oricum mai avea multi km pana acasa si se va elibera de gaze pana ajunge, si inainte de a-si da seama, manca 3 portii de fasole. Tot drumul fu insotit de partaieli, asa ca atunci cand ajunse era sigura ca se poate abtine.

Sotul ii iesi in intampinare, extrem de entuziasmat, „Iubito, am o surpriza pt cina din seara asta”. Apoi o lega la ochi si o conduse la masa vru sa o dezlege la ochi, dar suna telefonul, asa ca o ruga sa promita ca nu deschide ochii pana nu vine el.

Dar fasolea isi mai facea efectul si presiunea devenise de nesuportat…asa ca isi ridica putin un picior si ii dadu drumul cu putere. Nu numai ca fu zgomotoasa, dar mirosea ca un camion cu chimicale ce a trecut peste o turma de sconcsi ce au mancat varza stricata. Lua repede un servet si imprastie mirosul. Apoi ridica cealalta buca si mai dadu drumul la inca 3.. asta i-a adus aminte de ouale clocite pe care le gasise ieri in hambar.

Auzind vocea sotului inca la telefon, continua sa isi elimine gazele scotand cele mai nastrusnice zgomote. Cuvintele sotului de ‘la revedere‘ pusera capat libertatii de a trage vanturi, mai flutura de cateva ori servetul de masa pt a imprastia mirosul, zambi, era inocenta intruchipata cand te uitai la ea.

Sotul isi ceru scuze pt intrerupere, o intreba daca a tras cu ochiul, dar ea il asigura ca nu. Bucuros ca nu i-a fost stricata surpriza, o dezlega la ochi pentru a-i vedea pe cei 12 invitati la cina, care venisera sa ii ureze „Aniversare fericita” .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata