O fabrică din România caută 120 de angajaţi: se laudă cu salarii mari şi nu cere diplomă de BAC

O fabrică specializată în producţia de tapiţerii auto premium angajează 120 de operatori cu sau fără experienţă pentru Atelierul de Coasere – zona maşini de cusut.

Adient Trim Ploieşti anunţă că angajează persoane care au cel puţin 8 clase absolvite, atât necalificate, cât şi cu experienţă, din Ploieşti şi zonele limitrofe. Pentru 2023, compania promite creşteri de salariu în două tranşe.

Locuri de muncă 2023: se fac angajări la o fabrică din Ploieşti. ”Adient Trim Ploieşti, fabrica specializată în producţia de tapiţerii auto Premium, angajează 120 de operatori cu sau fără experienţă pentru Atelierul de Coasere – zona maşini de cusut. Locurile de muncă sunt disponibile pentru persoanele care au cel puţin 8

clase absolvite, atât necalificate, cât şi cu experienţă, din Ploieşti şi zonele limitrofe. Pentru 2023, compania vine cu veşti bune şi oferă creşteri ale pachetului salarial în două tranşe şi alte beneficii substanţiale”, anunţă compania, potrivit news.ro.

Salariu, tichete de masă, bonusuri şi vouchere de vacanţă. 120 de posturi vacante

Încă din prima lună în fabrică, noii angajaţi beneficiază de o perioadă plătită de instruire şi adaptare la locul de muncă. Ulterior, la pachetul format din salariu şi tichete de masă se adaugă bonus de performanţă, prime de vară şi iarnă, de 8 Martie, Paşte, loialitate şi rezultate. Mai mult, orele suplimentare se

plătesc cu 200%, iar angajaţii beneficiază şi de spor pentru orele de noapte şi de weekend. Beneficiile personalizate includ transport gratuit pe cele peste 20 de rute ale companiei, acces la 500 de vouchere de vacanţă (în valoare de 1.000 lei) şi cantină la sediul fabricii.

Compania a luat decizia ca în anul 2023 să ofere creşteri importante ale componentelor din pachetul salarial oferit echipei sale. Astfel, angajaţii beneficiază de o creştere a salariului în două tranşe, în lunile ianuarie şi mai, înregistrând o majorare totală de 14%. În plus, pe parcursul anului, angajaţii companiei vor

mai beneficia de o altă creştere a tichetelor de masă până la valoarea de 30 de lei, a valorilor primelor de Paşte, vară şi iarnă şi de menţinerea şi în 2023 a primelor de rezultate, de 8 martie şi de loialitate.

“Am intrat în anul 2023 cu forţe proaspete. Chiar dacă trăim încă într-un context global complicat, cererea clienţilor pentru produse premium a crescut şi drept urmare ne concentrăm acum atât pe fidelizarea şi recompensarea angajaţilor actuali care sunt responsabili de aceste rezultate pozitive, cât şi pe procesele de

recrutare. Astfel, negocierile colective au adus creşteri substanţiale ale salariilor şi alte beneficii care sperăm să demonstreze, încă o dată, aprecierea conducerii Adient Ploieşti faţă de contribuţia angajaţilor la performanţa acestei fabrici”, a declarat Adrian Diţă, plant manager Adient Trim Ploieşti.

Compania are peste 5.800 de angajaţi

Compania produce tapiţerii premium pentru cele mai importante mărci de maşini. Compania Adient este prezentă în România din anul 2000, are un număr total de peste 5.800 de angajaţi şi deţine şase unităţi de producţie: Jimbolia (armături metalice şi mecanisme), Craiova (scaune auto pentru Ford), Poiana Lacului (spumă poliuretanică), Bradu (scaune auto pentru Dacia, respectiv armături metalice), Ploieşti (tapiţerii), Piteşti (tapiţerii).

Adient (NYSE: ADNT) este lider global în scaune auto. Cu aproximativ 75.000 de angajaţi în 31 de ţări, Adient conduce peste 200 de unităţi de producţie/asamblare la nivel mondial. Produce şi livrează scaune auto pentru toţi marii producători de echipamente originale, de la sisteme complete de scaune la componente individuale de spumă, huse şi componente metalice.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata