O femeie din Suceava si-a bagat motanul intr-un sac legat la gura si l-a aruncat in camp

Politistii din Suceava au sanctionat un act de cruzime asupra unui animal. O femeie care a aruncat un sac din masina a fost amendata cu 3.000. de lei. In sacul aruncat a fost gasit o pisica.

Felina ar fi decedat in scurt timp daca o alta femeie n-ar fi salvat-o. Intamplator a dat peste sacul legat la gura.

Incidentul s-a petrecut la mijlocul lunii august, in comuna Bunesti din Suceava. Femeia care a salvat felina a fotografiat atat masina necunoscutei, cat si animalul abandonat. Apoi a dus pisica la o asociatie pentru protectia animalelor din Suceava. A fost anuntata si politia.

„O femeie a aruncat dintr-o masina, in mers, acest motan. In mai putin de 15 minute, o patrula a ajuns la fata locului si au identificat vehiculul respectiv. Am analizat inclusiv imaginile de pe camerele de supraveghere din zona, am identificat si soferul care, intr-un final

a recunoscut. Vorbim de fapte antisociale si incalcarea legii 205/2004. Colegii au ales sa aplice legea spre maximul ei, adica

3.000 de lei pentru abandonarea acestui pisic”, a declarat Ionut Epureanu, purtator de cuvant IPJ Suceava.

La o luna dupa incident femeia care a aruncat felina a primit amenda de 3.000 de lei.

Amenda a fost aplicata pentru rele tratamente fata de un animal. Motanelul salvat este acum in grija asociatiei, dar ar avea nevoie de un stapan.

„L-am castrat si acum asteptam o familie care sa il adopte. A fost un foarte mare norocos ca l-a gasit doamna si l-a adus la noi”, a spus Florentina Pelin, angajat Casa lui Patrocle:

„Avem 25 de dosare penale, iar aici vorbim doar de ce cunoastem noi si care ne-au fost sesizate. In 15 cazuri am identificat autorii si in unele dintre cazuri am reusit sa retinem autorii” a mai spus Ionut Epureanu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata