O femeie și-a cumpărat un inel ieftin și l-a purtat 30 de ani, fără să știe ce secret ascunde bijuteria

Târgurile de vechituri și de antichități sunt o adevărată plăcere, dar și o ocazie excelentă pentru a găsi tot felul de chilipiruri.

O femeie din Marea Britanie a decis să profite de un astfel de eveniment și și-a cumpărat un frumos inel clasic, cu doar 13 dolari, scrie A1.ro.

Obiectul i-a fost atât de drag încât nu s-a mai despărțit de el.

L-a purtat zi de zi, chiar dacă mergea la cumpărături, spăla vase sau făcea treabă.

Într-o zi, nu mică i-a fost surpriza să descopere faptul că bijuteria avea un diamant de 26 de carate, fabricat în secolul al XIX-lea.

Astfel, femeia a devenit peste noapte mai bogată cu suma de 850.000 de dolari!

Așa cum era de așteptat, povestea despre inel a ajuns pe internet și a devenit imediat virală.

Citeste si Ce să nu faci niciodată cu verighetele.

Atunci când doi oameni se căsătoresc, în fiecare colț al lumii se organizează un ritual special, o ceremonie prin care cei doi soți își promit dragoste, devotament și fidelitate pentru tot restul vieții.

Cu toate că trăim în civilizații diferite, peste tot în lume uniunea dintre un bărbat și o femeie are parte de o atenție deosebită.

Însă există un element comun care este întâlnit în foarte multe părți ale lumii: VERIGHETA.

Verighetele simbolizează căsătoria dintre două persoane și se pun, de cele mai multe ori, pe degetul inelar de la mâna stângă.

Vrei o căsnicie fericită? După ce au fost sfințite de preot la cununia religioasă, verighetele nu mai trebuie date jos niciodată. Toate acestea pentru a asigura o căsnicie fericită și îndelungată.

Chiar dacă se mai întâmplă să fie date jos, fie din cauza unor răni, pentru că se rup sau nu se mai potrivesc degetelor, ar fi bine ca ele să fie din nou binecuvântate și sfințite de un preot, potrivit vocea.biz.

Iată ce nu trebuie făcut cu verigheta: nu trebuie scăpată din mână, nu trebuie aruncată, nu trebuie împrumutată, nu trebuie pierdută. Aceasta are, ca o parte din tine, energia ta cu ea, și nu este bine ca altcineva să o poată atinge pentru ca tu să primești diverse energii diferite.

Simbolistica degetelor:

Degetul mare – familia

Arătătorul – Rudele

Degetul mijlociu: propria persoană, Ego-ul

Inelarul – partenerul de viață

Degetul mic – copiii

Astfel, verigheta se poartă pe degetul aferent relației de cuplu, pe inelar.

Nu știu cum te cheamă, dar tu, femeie, cea care ma citești în momentul ăsta, esti frumoasa! Să nu uiți asta niciodată

Chiar și atunci când nu crezi asta despre tine, când te vrei perfecta și te uiți obsesiv doar în oglinda din perete uitând sa privești și în cea a sufletului. Și atunci când te concentrezi prea tare pe șuvița rebela care nu vrea sa se așeze și nu-ți mai remarci strălucirea din priviri.

Ești frumoasă chiar și atunci când te alinți că ești prea slabă, prea grasă, prea înaltă, prea scundă, cu nasul cât China, fără sau cu prea mult fund, cu pistrui sau cu alunița de sub sân.

Ești frumoasă și când iți apare un amărât de cos în frunte pe care îl vezi cât un unicorn și încerci sa-l ascunzi sub corector, dar și atunci când te mânjești cu înghețata și, în loc sa faci o criza ca ți-ai pătat bluza preferata, te amuzi ca un copil mic…

Ești frumoasă când razi, când plângi, când ești fericită, dar și atunci când te simți pierdută.

Esti frumoasă pe tocuri, dar și desculță, coafată și ciufulită, machiată și nemachiata, dezbrăcată sau în rochie de seară. Esti frumoasa mereu: zilele si nopțile, la răsărit și la apus, la mare, la munte, sub cerul înstelat sau în vârful patului.

Habar n-ai cât ești de frumoasă! Dacă ai putea măcar o clipa sa te vezi prin ochii unui străin, cu siguranță ai începe sa zâmbești.

Esti frumoasă și când ai grija de tine, și când ai grija de cei dragi. Esti frumoasă când ești mamă, soră, fiică sau când ieși cu nepoții prin parc.

Atunci când nu mai crezi în tine, uită-te împrejur. Fluturii nu-și pot admira aripile. Dar noi, oamenii, le putem vedea. Asa este și cu tine. Poți zbura, poți face ce vrei tu. Iar dacă tot nu te vezi, schimba unghiul, dar nu te schimba pe tine.

Esti frumoasă când ți-ai găsit pacea interioară, când te iubești, când te accepți, când te redescoperi fără a mai fi obsedată de imaginile din revistele glossy sau de ultimele colecții de pantofi.

Esti frumoasă când ești TU! Cu bune și cu rele.

Nu știu cum te cheamă, dar tu, femeie, cea care ma citești în momentul asta, indiferent dacă-mi ești rudă, prietenă, cunoștința sau nu ma suporți – ești frumoasă! Sa nu uiți asta niciodată!

Poate că te vrei perfectă, dar sa știi că, de cele mai multe ori, micile noastre imperfecțiuni pe care noi le vedem cât un elefant ne fac speciale. Iar când iubești, ești și mai frumoasă. Dar cum știi și tu, nici o iubire nu e perfectă. Si totuși merită trăita. Iubește-te mult!

Fii imperfect de perfectă și lasă lucrurile bune sa ți se întâmple.

Pentru că tu … ești frumoasă!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata