O furtuna scurta și puternică a smuls acoperisul unei biserici si a doborat mai multi copaci, în ce stare sunt oamenii:

O furtuna de scurta durata a facut prapad la Timisoara! Vantul puternic a pus mai multi copaci la pamant si a smuls acoperisul unei biserici.

O furtună puternică s-a produs miercuri seară la Timișoara, pompierii fiind solicitați pentru degajarea unor copaci rupți de vânt, a unor acoperișuri smulse, dar și pentru evacuarea apei din mai multe zone, transmite Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, miercuri, pompierii au fost solicitați să intervină în mai multe zone din Timișoara, în urma unei furtuni puternice.

Astfel, o primă intervenție a avut loc la biserica romano-catolică din Piața Unirii, pentru degajarea unei table care era pe punctul de a se prăbuși. De asemenea, o altă tablă de pe un acoperiș a căzut pe carosabil pe strada Iuliu Maniu, subsolul unei case a fost inundat, iar un acoperiș a căzut peste o mașină, pe strada Brâncoveanu.

Totodată, pompierii au intervenit și sub podurile din Calea Șagului și de la fosta fabrică de țigări, unde apa a inundat carosabilul, iar doi copaci au fost rupți de vântul puternic pe strada Vasile Pârvan și în zona Pieței Doina.

În urma furtunii puternice, inundații s-au produs și în mai multe zone din orașul timișean Lugoj.

„Se intervine cu forțe din cadrul Detașamentului 1, Detașamentului 2 Timișoara și Detașamentul Lugoj”, a informat ISU Timiș.

Județul Timiș s-a aflat, miercuri, timp de câteva ore, sub cod portocaliu de averse, frecvente descărcări electrice și intensificări ale vântului, cu aspect de vijelie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata