O gaură uriașă a „înghițit” curtea unei case. Ce au descoperit localnicii când au filmat înăuntru cu o dronă/ Imagini incredibile:

Evenimente de genul acestuia nu se întâmplă zilnic, prin urmare, să te trezești cu un asemenea crater în curtea din spate trebuie însemnat cumva, undeva.

Un vechi puț de mină adânc de peste 90 de metri a înghițit pur și simplu curtea unei case din Cornwall, Marea Britanie, relatează BBC.

Gaura uriașă care amenința să înghită și casa din apropiere s-a format din cauza unor galerii miniere din secolul al XVIII-lea. Pentru că de la suprafață nu se putea vedea fundul puțului înăuntru a fost coborâtă o dronă cu o cameră pentru a se stabili exact dimenisiunile acesteia.

Priviți videoclipul de mai jos:

CITEȘTE ȘI: A găsit pe jos o piatră maro, dar când s-a apropiat și a văzut ce e a fugit! Când s-a întors a făcut o descoperire uimitoare

Unele animale au trăsături fizice fără de care nu ne-am putea imagina specia lor: gâtul lung al girafelor, sau tentaculele caracatițelor.

Tocmai din acest motiv este ariciul Nelson un reprezentant foarte rar al speciei sale: din motive complet necunoscute el s-a născut așa cum îl vedeți – fără niciun ac! El este ariciul chel.

Din păcate, din cauza faptului că nu are o modalitate naturală de autoapărare, nu va putea supraviețui niciodată în sălbăticie.

Iată ce mărturisește reprezentanta fondului animalelor sălbatice:„Pentru noi Nelson este un adevărat mister. Este pur și simplu uimitor cum a reușit el să supraviețuiască atâția ani”.

Se pare că Nelson e sănătos, dar viața lui e un rai, primește cu regularitate ședințe ședințe de masaj cu ulei! Stăpâna lui spune că probabil cauza pentru care nu are nici măcar un ac va rămâne necunoscută pentru totdeauna.

Deși Nelson nu este atât de drăguț ca ceilați arici pe care i-ați văzut, el este cu siguranță cel mai special arici pe care îl veți vedea vreodată.

Iată câteva imagini:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata