O GIRAFA le da o lectie unor leoaice flamande , protejandu-si puiul

Leii ataca girafele, acesta este modul cum functioneaza lantul trofic. Insa, in acest clip incredibil girafa invinge leul, acest moment putand fi catalogat drept o rusine pentru regele junglei.

Doi vizitatori ai Rezervatiei Nationale Kenya, Bill si Barbara Westbrook, s-au aflat la locul si momentul potrivit pentru a filma acest material in care o mama girafa isi apara puiul de lei. Desi au mai vizitat aceasta rezervatie anterior, acestia au catalogat aceasta excursie drept una memorabila.

Leii au vazut puiul de girafa ca fiind o masa veritabila insa, mama girafa s-a impotrivit pana cand si-a salvat puiul alungand leii sa isi caute masa in cu totul alta parte. Desi girafa ar fi putut fugi pentru a-si salva pielea, aceasta si-a aratat curajul ramanand si salvandu-si puiul de la o moarte sigura.

Conform National Geographic, numarul girafelor din intreaga lume a scazut cu 40 de procente in ultimii 10 ani, acestia dorind sa faca oamenii sa constientizeze situatia mamiferelor cu cel mai lung gat din lume au proclamat Ziua Mondiala a Girafelor in data de 21 iunie, aceasta fiind cea mai lunga zi a anului.

sursa video: youtube.com

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata