O mai știi pe ,,Xena, Prințesa războinică?” Acum are 48 de ani și e de nerecunoscut, fanii sunt uimiți! Imagini în premieră după ce a stat departe de lumina reflectoarelor și nu a mai apărut la evenimente

Lucy Lawless, actrița care o interpreta pe Xena în serialul care era unul dintre cele mai iubite filme difuzate la televizor în România anilor `95 -`97, nu a mai fost prea mult în lumina reflectoarelor, după terminarea filmărilor. Totuși, serialul ,,Xena, prințesa războinică!” a rămas unul dintre cele mai reușite seriale de aventură ale tuturor timpurilor, iar la vremea aceea era urmărit în România atât de copii, dar și de părinții lor, devenind aproape un fenomen.

De la acel moment de glorie au trecut mai bine de douăzeci de ani, și deși Lucy Lawless a mai bifat câteva apariții în seriale precum ,,High Tide”, ,,Spartacus”, ,,Parks and Recreation”, ea a stat departe de lumina reflectoarelor. Însă la vârsta 48 de ani, actrița de origine neozeelandeză și-a schimbat complet înfățișarea, iar pentru fanii serialului poate părea acum de nerecunoscut, deși am putea spune că anii au fost destul de blânzi cu cea care a dat viață Prințesei Războinice.

Iată cum arăta în serial:

Iată cum arată actrița în prezent:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata