O mai ții minte pe Analia Selis? Ce destin trist :( Ce s-a ales de ea și cum arată acum, la 10 ani după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

În urmă cu mai bine de un deceniu, Analia Selis era una dintre cele mai în vogă cântărețe din industria muzicală din România.

Subit, însă, argentinianca pur și simplu a dispărut din atenția opiniei publice și din lumina reflectoarelor…

Talentata sud-americancă a reprezentat Argentina la Festivalul „Cerbul de Aur” din 2004 și a reușit să se claseze pe locul 3. În anii ce au urmat, a lansat 4 albume de mare succes, care au dus-o pe în atenția mediilor de presă, radio și televiziune din România. După care, a dispărut!

Ce s-a întâmplat, de fapt?! Ei bine, coșmarul a început în 2009, chiar în ziua de Crăiun, când Analia – care este căsătorită cu un cântăreț român, Răzvan Suma – a pierdut o sarcină. Acela a fost momentul în care argentinianca a hotărât să nu mai aibă nimic de a face cu celebritatea…

Din fericire, povestea avea să fie una cu happy-end, cei doi fiind acum părinții a doi copii: Noa și Tiago, în vârstă de 6, respectiv, 5 anișori. Vâzându-și acest vis împlinit, Analia a decis să revină în muzică.

Din păcate, nu a avut deloc succes, tot ceea ce a putut obține fiind concerte în locuri cu audiență redusă, iar acest lucru a descurajat-o. Motiv pentru care și-a mai luat un job, ajungând să dubleze vocea desenelor animate.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata