O mamă şi-a protejat fetiţa cu propriul trup în timpul unei furtuni cu grindină. Imaginile sunt de-a dreptul şocante: „Când mi-au dat hainele jos…”

Fiona Simpson, o femeie din Australia, a demonstrat cat de puternica este dragostea de mama. Și-a folosit propriul corp pe post de scut pentru a-și proteja copilul în timpul unei furtuni puternice. Chiar dacă s-a ales cu vânătăi pe tot corpul, ea este fericită că fetița ei nu a pățit nimic.

Fiona Simpson, în vârstă de 23 de ani, a rămas cu vânătăi îngrozitoare pe spate, umeri și mâini, după ce a fost lovită de zeci de bucăți grindină, în timpul unei furtuni în Nanago, Australia, joia trecută. Ea și fetița ei se aflau într-o mașină parcată, scrie Mirror.

Văzând că micuța în vârstă de 4 luni țipă, ea s-a aruncat, fără să stea pe gânduri, peste copila ei. Grindina spărsese în acel moment geamurile autoturismului și gheața năvălea în interior.

Fiona Simpson, in varsta de 23 de ani, a ramas cu vanatai ingrozitoare pe spate, umeri si brate, dupa ce si-a protejat fetita cu propriul trup in timpul unei furtuni cu grindina. E a se afla in masina cu cea mica si a oprit pe marginea drumului asteptand ca totul sa se opreasca, insa gheata i-a spart geamurile.

O mama si-a protejat fetita cu propriul trup in timpul unei furtuni cu grindina

O mama si-a protejat fetita cu propriul trup in timpul unei furtuni cu grindina

Micuta avea doar patru luni si a scapat teafara si nevatamata multumita mamei sale. Desi gheata avea marimea apopiata de cea a unei mingi de tenis, Fiona nu a ezitat si a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a se asigura ca bebelusul nu pateste nimic.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata