O tânără îşi cauta un coleg de cameră, dar a rămas şocată de cererea pe care a primit-o de la un bărbat necunoscut

Întâmplare amuzantă petrecută în lumea studenţilor. O tânără îşi cauta un coleg de cameră pentru a înjumătăţi plata chiriei, iar când a primit oferta de la un bărbat necunoscut aceasta a rămas fără cuvinte. Pentru a informa publicul la ce se poate ajunge în asemenea cazuri, femeie a postat pe o reţea de socializare mesajul dubios pe care l-a primit, în urma anunţului făcut.

Ce a păţit o tânără care îşi cauta un coleg de cameră
O tânără a pus un anunţ în care îşi caută un coleg de cameră, dar avea să aibă parte de şocul vieţii sale atunci când a primit un mail de la un bărbat necunoscut.

Femeia a publicat pe reţelele de socializare mesajul dubios pe care l-a primit, în urma anunţului făcut.

”-Buna! Am văzut că îţi cauţi un coleg de cameră. Eu abia m-am mutat în oraş şi încerc să aflu ceva. Ai fi dispusă să locuieşti cu un bărbat? Aş fi dispus să port un dispozitiv de castitate 24 din 24 de ore, 7 zile din săptămână ca să fii sigură că nu aş face ceva nelalocul lui. Ce spui?”, a fost mesajul bărbatului.

Internauţii au rămas la fel de şocaţi ca şi tânăra care-şi caută un coleg de cameră şi au atenţionat-o în privinţa individului dubios. Multe tinere ar putea cădea în plasa unor astfel de persoane ciudate.

”N-aş avea încredere în bărbatul ăsta să stea în apartamentul meu nici măcar o secundă/ Mi-aş fi şters adresa de mail şi aş fi părăsit ţara/ Dacă aş fi primit un astfel de mail, aş fi început să plâng. E prea înfricoşător”, au fost câteva dintre mesajele internauţilor.

Caut coleg de apartament arătos. Anunţul care a făcut furori pe internet
O altă intamlare amuzantă vine de această dată din Suedia. În secret, cu toţii visam să locuim cu un coleg de apartament extrem de arătos. O adolescentă din Suedia care a specificat asta într-un anunţ a ajuns însă bătaia de joc a internetului şi ţinta criticilor.

Alicia Hansson, a adolescentă frumoasă din Suedia, a postat recent pe Facebook un anunţ în care menţionează că este în căutarea unui coleg de apartament “frumos ca dracu” care să se mute cu ea în locuinţa din Gothenburg. Alte specificaţii? Băiatul să aibă carisma şi să aşeze jos capacul de WC după ce foloseşte toaleta.

Unii oameni nu au văzut cu ochi buni felul în care adolescenta de 19 ani a formulat anunţul şi o acuză acum de sexism. Tânără este numită chiar “gunoi alb” într-o postare.

Alicia a spus însă că nu îşi face griji şi că a primit peste 1000 de răspunsuri de la bărbaţi dornici să se mute cu ea.

Se pare că tânăra a şi ales deja câştigătorul, unul “care arată bine”, potrivit propriilor declaraţii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata