Oamenii de ştiinţă au descoperit ce calități în aspectul unui bărbat excită femeile – Concluzia lor te va surprinde

Desigur, conceptul de atractivitate este foarte individual. Cu toate acestea, petrecem ore întregi în sala de sport, încercând să arătăm cât mai bine.

Recent, oamenii de știință polonezi au dovedit că, pentru a fi pe placul femeilor, bărbații pot depune mai puțin efort.

Cercetătorii Colegiului Medical de la Universitatea Jagielloniană, şi-au stabilit scopul să afle cum capacitatea reproductivă a femeii este legată de manifestarea “triadei întunecate” la bărbați.

“Triada întunecată” – este un termen psihologic, care denotă o combinație de calități, ca machiavelismul (tendința spre manipulare), narcisismul și psihopatia (comportamentul antisocial și nemilos).

S-a dovedit că majoritatea femeilor sunt atrase de bărbați narcisiști – care la exterior manifestă o expresie a feţei severă și greu de abordat.

Se pare că, subconștient, femeile sunt convinse că un bărbat de succes este un bărbat arogant și aspru (de aceea, rămân surprinse când constată că persoana arogantă şi dură de la care au născut un copil, nu este decât un simplu instalator.)

Deci, dacă vrei să cucerești o fată, nu-ţi mai lungi zâmbetul, ci încruntă sprâncenele. Și schimbă acea fotografie din “Tinder”, unde înoți cu delfinul și râzi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata