Obsesia bizara a Elenei Ceausescu! ”Nu se mai sătura ascultând” Are legatura cu sotiile ministrilor:

Elena Ceaușescu, fosta soție a dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu, a fost cunoscută pentru obsesiile pe care le-a avut de-a lungul vieții, însă cea mai inedită dintre ele era faptul că voia să vadă cum fac sex soțiile nomenclaturiștilor.

Disperată să afle detalii din intimitatea altor oameni, aceasta îi pusese pe agenți să instaleze microfoane în camerele acestora, iar mai apoi asculta casetele cu înregistrări. Ba mai mult, se pare că ea era interesată în principat de viața intimă a actriței Violeta Andrei, soția ministrului de Externe Ștefan Andrei.

Toate aceste dezvăluiri au fost făcute în cartea “Orizonturi roșii”, scrisă de Ion Mihai Pacepa.

„Pe la mijlocul anilor 70, Elena a vrut să știe «cum face Violeta dragoste». Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea.

– C…a dracului, a spus Elena respirând din greu. Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele.

Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în „camera din spate”, iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta. Și altele”.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata