Omul ăsta a adunat o piscină întreagă plină de pești piranha, I-a înfometat și a intrat înăuntru dezbrăcat după ce a pornit camera. Imaginile surprinse sunt șocante, uite ce a pățit, m-a lăsat cu gura căscată -Video

Peștii Pirahna sunt cunoscuți pentru dinții lor ascuțiți, pentru maxilarele puternice și pentru pofta lor de mâncare care nu poate fi niciodată potolită. Acești pești sunt prădători feroce și trăiesc cel mai frecvent în râurile din America de Sud.

În ciuda naturii lor, Jeremy Wade a decis să testeze dacă acești pești sunt atrași de carne chiar dacă în apă nu se simte miros de sânge, și a făcut acest lucru intrând într-o piscină unde fuseseră plasate sute de exemplare din această specie.

Prima dată Wade a scăpat în apă o picătură de sânge pentru a vedea dacă peștii sunt trași de el, iar efectul a fost acela că micii prădători au fost înnebuniți când au simțit că urmează să se hrănească.

La marele final al clipului veți vedea ce se întâmplă când intră chiar el în apă, iată cum reacționează peștii aceștia înfometați când îl simt înăuntru:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata