Soţia lui Wilmark, probleme mari de sănătate: „să trăiesc cu BOALA, să…”

Soţia lui Wilmark, probleme de sănătate după nașterea băiețelului. Este pentru prima oară când Ioana vorbește despre perioada grea prin care a trecut.

Soţia lui Wilmark, probleme de sănătate după ce a născut. Dansator, coregraf şi om de televiziune, Willmark este o prezenţă constantă în showbiz-ul românesc, însă foarte puţini sunt cei care îi cunosc familia. Sâmbăta aceasta, Willmark a acceptat invitaţia Mirelei Vaida de a demonstra că formează un cuplu perfect alături de soţia sa, Ioana. În cadrul rubricii „Psihologie de cuplu”, provocată de întrebarea „Care este cea mai grea încercare prin care a trecut soţia, în viaţă?”, Ioana va vorbi despre un moment mai dificil din viaţa sa.

Soţia lui Wilmark, probleme de sănătate despre care nu a vorbit

„Au fost ceva probleme de sănătate, dar pe care le am înţeles şi pe care le-am acceptat S-a întâmplat exact după ce l-am născut pe Lukas, acum 9 ani. Am avut un an şi ceva foarte dificil, după care am învăţat să trăiesc cu boala, să o accept. Am avut o problemă de sănătate, căreia zic eu că i s-a dat un tratament neadecvat, care mi-a făcut mai mult rău. După un an şi jumătate am început să fiu mai curioasă de medicina alternativă”, va povesti Ioana, iar Wilmark va completa: „Asta a fost secretul şi salvarea!”. În luna februarie, coregraful a fost operat de urgență.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata