Pana si medicii au plans cand au vazut ce i-a facut aceasta mama bebelusului ei. Tanara le-a spus politistilor ca micutul a cazut pe podea. Insa ce ii facea ZILNIC e strigator la cer. Of, Doamne, sarmanul ingeras. Care este starea lui ACUM:

Caz înfiorător într-o localitate din Ialomiţa. Un bebeluş de 5 luni a fost lovit crunt de propria mamă, într-un acces de furie. Copilul a ajuns la spitalul Marie Curie din Capitală, cu grave traumatisme, iar medicii se luptă să-i salveze viaţa.

Este un copil cu malformaţie cardiacă şi renală. Şi în urma traumatismului are fractură de humerus şi claviculă dreaptă, hemoragie intracraniană. Este în stare destul de fragilă.

David duce o luptă cruntă pentru viaţă. Este intubat şi legat la aparate. O asistentă îl îngrijeşte ca pe propriul copil. Cea care l-a adus pe lume aproape l-a ucis.

Mama micuţului face însă o declaraţie şocantă, încercând să îşi ascundă vina. Spune că şi-a dus copilul la spitalul din Slobozia, iar medicilor le-a spus că l-a scăpat, din greşeală, pe podea.

Pentru că era în stare critică, medicii din Ialomiţa au decis să-l transfere la Bucureşti. Abia aici, după ample investigaţii, adevărul a ieşit la iveală. Doctorii au alertat imediat secţia 16 de Poliţie, iar pe mamă nu au mai lăsat-o să intre în spital.

Sesizaţi de autorităţile din Capitală, poliţiştii au făcut o anchetă în casa femeii. Una care s-a încheiat cu un dosar penal pentru o faptă din culpă. Şi atât.

După 12 zile de la apel, anchetatorii deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă. În tot acest timp, medicii de la Marie Curie au fost cei care l-au protejat pe bebeluş.

Protecţia Copilului a bătut doar azi la uşa femeii. Au ajuns înainte reporterii Observator. Ca să rămână în viaţă, David are nevoie de mai multe intervenţii chirurgicale şi riscă să rămână cu sechele.

sursa

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata