Pe sticlă sunt niște dive, dar uite cum arată reginele audiențelor după ce ies din emisie și își șterg stratul gros de machiaj de televiziune. S-ar putea să nu le mai recunoști

Le vezi aproape zilnic pe micul ecran și nu ți le imaginezi făcând altă meserie. Divele de la televizor, cu ștate vechi în această branșă, sunt adevărate motoare de audiență pentru stațiile TV. Dar te-ai gândit cum arată atunci când ies din emisie și își șterg stratul gros de machiaj de televiziune? Ți le arătăm noi.

Au trecut anii, iar ele au rămas neschimbate, cu aceeași coafură și același machiaj. Tocmai de aceea, când ies din emisie renunță la “masca” de televiziune și se bucură de naturalețe.

1.Mirela Boureanu Vaida

Probabil cea mai șocantă transformare vine din partea Mirelei Boureanu Vaida, care la doar 35 de ani a reușit să strângă un CV impresionant în televiziune. Vedeta arată fabulos atunci când adoptă look-ul natural și are un ten de invidiat. Pentru ea machiajul nu este o necesitate, ci doar o ajustare pentru mediul televizat. Acum ea prezintă “Acces direct” (Antena 1), înlocuind-o pe titulara Simonei Gherghe, care se află în concediu de maternitate până în ianuarie.

Nu are cum să intre în emisie fără “tencuială”, căci, deh, astea sunt regulile televiziunii, însă în timpul liber Mirela abia așteaptă să scape de stratul gros de fond de ten. Cu toate că arată foarte bine nemachiată, se poate spune că fără machiaj arată atât de schimbată, încât cu greu o recunoști pe stradă sau în magazine.

2. Simona Gherghe

Și antenista Simona Gherghe arată ca o fetișcană atunci când e nefardată, chiar dacă luna trecută a împlinit 40 de ani și tocmai ce a născut. După cum știm, sarcina poate avea efecte secundare datorită hormonilor, iar acest lucru se poate traduce pe fața mamei. Simona este o norocoasă și nu a avut deloc această problemă. Prezentatoarea arată mai bine ca oricând, chiar și fără machiaj.

3. Andreea Esca

Dacă trecem în curtea rivalilor de la PRO TV avem și aici două vedete care s-au născut odată cu postul respectiv. Andreea Esca (45 de ani) prezintă principalul jurnal de știri încă din anul 1995. Ea a fost surprinsă de paparazzi fără pic de machiaj, și putem spune că nu există o diferență dramatică.

4. Neti Sandu

Colega Andreei de breaslă, Neti Sandu (59 de ani) avea 38 de ani când s-a angajat la PRO TV pentru rubrica “Horoscop”. Încă se ocupă de această rubrică, dar se poate vedea amprenta timpului pe chipul ei, în special când aceasta renunță la machiaj.

5.Gabriela Cristea

Ani la rând, Gabriela Cristea (43 de ani) și-a încărcat și ea tenul cu machiajul puternic de televiziune. Acum, când și-a luat o pauză de la emisiunea “Te vreau lângă mine” (Kanal D), fiind în concediu de maternitate cu fiica ei, Victoria (două luni), Gabriela stă mai mult demachiată. Și bine face, căci nu-i stă rău deloc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata