Politia Locala amendeaza o batranica sarmana, care vindea zarzavaturi. Reactia politistilor atunci cand vad ca sunt filmati:

O amenda data de Politia Locala Sector 4 naste revolta pe internet, dar si printre cei care au fost martori la incident! O batrana care vindea zarzavaturi pe marginea trotuarului s-a trezit si fara bani, dar si cu marfa confiscata. Raspunsul politistilor a fost unul sec: trebuie sa ne facem datorie!
– De ce le luati, dom’le? Doua verdeturi, sa-si ia o bucata de paine?
Imaginile sunt suprinse in sectorul 3. Femeia nu a prins un loc in hala agroalimentara, asa ca isi vindea marfa pe trotuar. Un lucru interzis de lege.
-Nu va e rusine? Avem un primar de tot…

Mentiune:

Marturia celui care a filmat intreaga scena revoltatoare:

Asa zisa interventie in forta a Politiei Locale Sector 3: agentul Florea Sandu si colegul sau la volanul B-87-KXX au eradicat o retea foarte periculoasa de infractori de 84 respectiv 86 de ani care faceau trafic cu legume de gradina in cantitate de 4 KG.

De asemenea agentii au identificat cu aceasta ocazie un infractor deosebit de periculos in persoana mea, care, aruncand un chistoc langa cosul de gunoi arhiplin a primit o amenda de 100 lei pentru neobrazarea de a filma interventia. Acesti doi supereroi voiau sa confiste marfa infractorilor mai sus mentionati lasandu-i fara painea zilnica. Prin neobrazarea mea de a filma evenimentul soldat cu amenda de 100 lei si de a dona batranicii din imagine o umbrela IKEA (plangea pe banca, in ploaie dandu-si seama de fapta ingrozitoare comisa) cei doi infractori deosebit de periculosi au fost lasati sa plece.

Si acum vine intrebarea: parcangii, hotii, drogatii care arunca seringile in picioarele copiilor nostrii, cersetorii de meserie, pestii – UNDE sunt in ecuatia asta? Acolo unde supereroii comunitari intorc capul dupa infractorii mai sus mentionati ? RUSINE (pacat ca mi s-a terminat bateria la telefon insa am surprins ce era mai important)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata