„Politistii romani si soferul englez” Maestrii poantelor Nae Lazarescu si Vasile Muraru ne fac ziua mai buna:

Simpaticul Nae Lazarescu a murit in urma cu patru ani, din cauza unei afectiuni cronice la ficat. Indragitul actor a jucat o viata alaturi de partenerul sau de cuplet, Vasile Muraru, ambii dand o savoare aparte umorului romanesc.

Vasile Muraru si Nae Lazarescu au petrecut impreuna, pe scena, mai mult timp decat cu familiile lor. Intre ei era mai mult decat o relatie de colegialitate. Erau prieteni de suflet si frati chiar daca unul a fost strangator si are o avere consistenta, iar celalalt nu a tinut foarte mult la partea financiara

Nae Lazarescu si-a petrecut ultimii ani din viata intr-un apartament modest, in cartierul Titan si spunea de fiecare data ca pe el nu l-au interesat banii. Le-a lasat fostelor sotii tot ce reusise sa agoniseasca si nu i-a parut rau pentru ca, povestea el, despartirile erau mereu din vina lui. Ultima dorinta pe care i-a impartasit-o lui Vasile Muraru nu a avut insa legatura cu iubirile lui ci cu… o anumita piesa vestimentara

„Nae stătea destul şi în cabină, dar parcă îi plăcea mai mult afară, la fumat. Îmi aduc aminte că aveam fel de fel de glume de cabină. Se făceau multe glume: se băteau pantofi în cuie, se tăiau picioarele de la scaune şi se înlocuiau cu bastoane de poliţist, iar când te aşezai pe el… cădeai.

Nae era foarte pretenţios, ţinea mult la texte şi la costume. Are aici, în magazie, o haină pe care i-am promis că o păstrez cu sfinţenie. E haina lui de la debut, o îmbrăcam când eu, când el. Haina trebuie să meargă mai departe, să trăiască, e un talisman. Am păstrat toate costumele, toţi pantofii, curelele, absolut tot. Vor face parte din expoziţia teatrului”, a dezvăluit Vasile Muraru.

sursa: www.wowbiz.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata