Aproape 11 ani au trecut de la moartea lui Steve Irwin, iar familia lui a primit o veste la care nu mai spera. ”Sunt foarte bucuroasa sa va anunt ca tatal meu…”

Steve Irwin, cunoscut și sub denumirea de „Vânătorul de crocodili”, va primi post-mortem o stea pe „Hollywood Walk of Fame”, pentru contribuțiile pe care le-a adus prin intermediul documentarelor sale despre fauna sălbatică.

Reacția lui Terri, Robert și Bindi Irwin la aflarea acestei vești a fost surprinsă cu o camera de filmat și este deosebit de emoționantă. Soția și copiii regretatului naturalist se strâng în brațe și sar în sus de bucurie.

Fiica lui Irwin a scris, de asemenea, și un mesaj pe Twitter cu această ocazie:

„Sunt nespus de emoționată să împărtășesc cu voi vestea pe care am primit-o că tata va fi onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame. Tata a schimbat lumea ajungând la oameni prin ecranele televizoarelor pentru a le aduce aventura unei vieți. A avea numele său pe o stea de la Hollywood înseamnă enorm pe măsură ce îi continuăm munca sa”.

Încă de la moartea sa, familia i-a onorat memoria „vânătorului de crocodili”, continuând munca cu animalele sălbatice.

Steve Irwin a murit în septembrie 2006 în apele din apropierea coastei statului Queensland, în timpul filmării unui film documentar subacvatic, după ce a fost înțepat în piept de o pisică de mare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata