Prognoza meteo 26 noiembrie – 24 decembrie 2018. Cum va fi vremea de Ignat şi în Ajun de Crăciun

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 26 noiembrie – 24 decembrie 2018.

Potrivit meteorologilor ANM, vremea va fi rece până la finalul lunii decembrie, cu perioade în care temperaturile se vor situa sub media climatologică a lunii decembrie.

Vremea de Ignat și în Ajunul Crăciunului va fi caracterizată de episoade geroase.

Prognoza meteo 26 noiembrie – 3 decembrie 2018

Valorile termice se vor situa sub cele normale în toate regiunile, cu o abatere negativă mai prununțată în partea de est a țării.

Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest înterval vor fi excedentare în cea mai mare parte a teritoriului, excedent ce va fi mai pronunțat în extremitatea de sud-vest și de sud-est a țării.

Vremea 3 – 10 decembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori mai coborâte decât cele climatologice pentru această perioadă, abatere negativă ce va fi mai pronunțată în regiunile extracarpatice.

Regimul pluvimetric se va situa în jurul celui normal, în cea mai mare parte a țării.

Prognoza meteo 10 – 17 decembrie 2018

Valorile termice se vor situa ușor sub cele climatologic normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări, potrivit ANM.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor climatologice ale perioadei, posibil ușor mai coborâte în regiunile extracarpatice.

Vremea 17 – 24 decembrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor climatologice ale perioadei, posibil ușor mai coborâte în regiunile extracarpatice.

Regimul pluviometric va fi caracterizat de valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata