Era atât de mic și frumos foc, dar să vezi ce flăcău are acum Romanița Iovan. Albert a crescut și e pus pe treabă. Cum arată fiul creatoarei acum și cu ce se ocupă

Romanița Iovan a vorbit despre fiul ei, Albert. la 11 ani, acesta știe deja ce carieră vrea să urmeze.

Creatoarea de modă a acordat un interviu pentru emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars. Romanița Iovan a oferit detalii despre fiul pe care îl are cu regretatul pilot Adrian Iovan, cel care și-a pierdut viața în tragicul accident aviatic din Munții Apuseni, din urmă cu câțiva ani. După accidentul de atunci, Romanița Iovan a spus că băiatul lor a a vrut să-și sune tatăl imediat după tragedie.

Deși divorțată, Romanița Iovan i-a făcut an de an parastas celui care i-a fost partener de viață, pilotul Adrian Iovan.

Acum, vedeta a vorbit despre fiul pe care îl are cu Adrian Iovan. Albert are 11 ani și știe deja ce vrea să facă în viață.

Romanița Iovan dă detalii despre fiul ei. Albert vrea să facă regie-film


Din declarațiile creatoarei de modă, Albert Iovan nu intenționează să urmeze o carieră ca și tatăl lui, ci își dorește să se perfecționeze în domeniul regie-film.

„Albert are vacanță doar două luni pe vară. Avem planuri de plecat în vacanță. merge la o tabără de surf în Portugalia…

Albert a mers în prima tabără la 3 ani și 10 luni. Am vrut să lupte cu viața de mic, eu așa l-am crescut. Am emoții, dar e foarte bine supravegheat. E foarte pasionat de blooging. Și-a făcut un canal de Youtube și este foarte pasionat să editeze filmulețele, să se perfecționeze. deja și-a proiectat viitorul, vrea să facă producție regie-film. E foarte important să încurajezi ceea ce-și dorește. Nu trebuie să le impunem nimi copiilor, ci să-i încurajăm în direcția aleasă de ei”, a afirmat Romanița Iovan despre băiatul ei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata