Raiffeisen Bank mesaj important pentru români – este vorba despre Schengen

Datorita increderii pe care ne-o acordati, suntem azi o banca puternica, bine capitalizata, cu o pozitie de lichiditate solida. Fara indoiala, impreuna, ne vom continua dezvoltarea si in 2023, pe aceste fundamente sanatoase.

In ultimele doua saptamani, alaturi de cei 5.000 de colegi din Raiffeisen Bank, am trecut printr-o perioada marcata de multa nemultumire, generata de contextul aderarii la spatiul Schengen

Sustinem pe deplin aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Ne-am luat un angajament ferm pentru sprijinirea autoritatilor in urmatoarele etape ale procesului.

Stim ca si dumneavoastra, clientii nostri, sunteti dezamagiti de acest rezultat intermediar.

Echipa din Raiffeisen a discutat despre aceasta situatie cu unii dintre clientii nostri, cei care si-au exprimat deschis nemultumirea. A vorbit cu fiecare dintre ei. Sincer, ca de la romani la romani, care isi doresc ce e mai bine pentru tara si pentru dezvoltarea ei.

Suntem o banca in care lucreaza buni profesionisti romani, care vin la serviciu sa raspunda nevoilor dumneavoastra – prin servicii digitale simple si prin consultanta financiara menita sa va sustina proiectele personale sau de business.

Va doresc Sarbatori fericite si un an nou cu bine!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata