Raluca Pastramă s-a căsătorit în mare secret. Pentru ce ținută a optat fosta soție a lui Pepe

Este veste mare în showbizul românesc. Sâmbătă, Raluca Pastramă s-a pozat alături de partenerul ei de viață și fetițele sale, iar imaginile au făcut furori pe internet. Toată lumea a crezut că au fost invitați la un eveniment, dar a fost vorba chiar despre cununia lor. Raluca Pastramă și Ibrahim, partenerul ei de viață cu care urmează să aibă o fetiță cât de curând, s-au cununat ieri în mare secret. Fosta soție a lui Pepe nu a dat nimic de bănuit, dar cea care a dat-o de gol a fost Gabriela Firea, invitată la petrecea lor de cununie. Ce mesaj le-a urat fostul primar al Capitalei.

Raluca Pastramă și-a găsit fericirea în brațele lui Ibrahim, logodnicul ei. Fosta soție a lui Pepe va deveni mamă pentru a treia oară alături de bărbatul care o face fericită. Aceasta mai are puțin până când va aduce pe lume cea de-a treia fetiță, iar cei doi au decis că este momentul să se și cunune.

Fosta soție a lui Pepe nu s-a sfiit să posteze poze de la petrecea de cununie, dar nu a dat de bănuit că este vorba despre un așa eveniment important din viața lor. Printre invitați s-a numărat și Gabriela Firea, iar aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, dezvăluind astfel marele secret.

După ce a trecut printr-un divorț cu Pepe, Raluca Pastramă pare mai fericită ca niciodată acum. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ibrahim, bărbatul care a făcut-o mamă pentru a treia oară. Și pentru că dragostea plutește în aer, cei doi au decis că este momentul să ajungă în fața ofițerului de stare civilă.

Ieri, Raluca a postat poze de la petrecerea de cununie, dar nimeni nu a știu despre ce este vorba, până astăzi când Gabriela Firea le-a urat căsnicie frumoasă pe rețelele de socializare. Fosta soție a lui Pepe a radiat de fericire și a fost extrem de frumoasă în rochia ei albă care îi scotea burtica de gravidă în evidență exact atât cât trebuie.

“Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile”. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!’’, este mesajul transmis de Gabriela Firea pe rețelele de socializare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata