Reactia acestei tinere cand afla ca tanarul pe care il refuzase are o avere de 5 milioane de euro

Motivele pentru care o femeie se indragosteste de un barbat pot varia foarte mult, acestea vizand personalitatea, caracterul, stilul propriu si, inevitabil, statutul social sau, altfel spus, situatia financiara. O mare parte a reprezentantelor sexului slab viseaza la ziua in care vor intalni un milionar ce le va scoate din monotonia specifica traiului mediu si le va arunca direct intr-o viata fascinanta, inconjurate de masini scumpe, mese la cele mai fine restaurante, vile luxoase, haine de la cei mai in voga creatori de moda etc. Ei bine, acestea formeaza marea „increngatura” a femeilor interesate, cunoscute sub denumirea de „materialiste”. Pentru cei ce nu au avut prea mult de a face cu aceste „creaturi” si nu cunosc prea bine fenomenul, trebuie specificat ca materialismul poate lua mai multe forme.

Ceea ce le face pe aceste femei sa se departajeze unele de altele este nivelul pana la care sunt dispuse sa renunte la toate criteriile de apreciere a unui barbat pentru a-i privi doar puterea financiara.

Preocuparea pentru gasirea unui milionar (sau miliardar!) ia proportii din ce in ce mai mult, fiind un fenomen recunoscut pe plan international. Exista cazuri celebre care ar putea fi citate la categoria „vanatoare de miliardari”: Anna Nicole Smith, care s-a maritat cu un barbat de 89 de ani si stim cu totii ca nu pentru frumusetea si nici pentru virilitatea acestuia, de asemenea, Darva Conger care in urma castigarii show-lui american „Cine vrea sa se marite cu un milionar?” s-a ales si ea cu ce a cautat. Dorinta de a gasi un barbat cu putere financiara este atat de mare incat au inceput sa apara carti cu sfaturi pe aceasta tema, ba mai mult decat atat, in SUA se predau chiar si cursuri, la care studentele sunt invatate cum sa-si gaseasca un milionar. In Rusia s-a dezvoltat o adevarata traditie a agentiilor matrimoniale ce-si ofera serviciile tinerelor rusoaice pentru ca acestea sa-si gaseasca cate un barbat bogat, preferabil din America sau Europa Occidentala. Sa nu uitam, desigur, cazurile autohtone, dintre care cel mai celebru fiind cel al sotilor Columbeanu.

In trecut, femeile care traiau in salbaticie, isi alegeau barbatii in functie de puterea lor, indemanarea si iscusinta de care dadeau dovada la vanatoare, la pescuit sau in luptele cu alte triburi, precum si abilitatea de a le proteja. Se pare ca, in zilele noastre principalele criterii de departajare a barbatilor s-au transformat, acestea vizand acum banii, cariera si succesul. Prin urmare, interesele materiale par a fi existat in natura umana de cand lumea, instinctul fiind cel ce la impinge pe femeile materialiste sa-si caute „finantatori”. Si facand o paralela catre remarca pe care Marilyn Monroe o facuse in celebrul film „Domnii prefera blondele”, s-ar putea spune ca un barbat bogat este apreciat precum o femeie frumoasa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata