Reacția Andreei Bălan și a Andreei Antonescu după ce au pierdut finala „America Express” în fața lui Bordea și Cortea: „Ne-am dorit o luptă corectă”

Finala emisiunii America Express 2023 a adus o accidentare dureroasă pentru Andreea Bălan, chiar în timpul unei misiuni. Nelu Cortea și Cătălin Bordea au lovit-o cu canoea, iar reacția artistei a fost neașteptată.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au ieșit învingători în finala America Express și au obținut titlul de cuceritori ai El Dorado, pe Drumul Aurului, alături de marele premiu. „Acesta este trofeul. Sunteți câștigătorii sezonului 5 America Express!

Felicitări din tot sufletul”, i-a anunțat Irina Fodor pe Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Cei doi actori au izbucnit în lacrimi de bucurie și s-au îmbrățișat, parcă nemaiputând să-și creadă norocul.

Echipa formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu și-au exprimat bucuria pentru victoria obținută de Cătălin Bordea și Nelu Cortea în finala America Express.

„Ne bucurăm pentru băieți și ne-am dorit o luptă corectă, alături de niște oameni foarte puternici, pe care i-am susținut din prima secundă”, a declarat Andreea Antonescu. „Felicitări, băieți! Ne bucurăm pentru voi”, a adăugat și Andreea Bălan.

„Îţi vine să plângi, să mulţumeşti, să iei în braţe. M-am uitat la ăsta (n.r. Cortea)… Este incredibilă senzaţia, este ceva unic”, a mărturisit Cătălin Bordea, la cald, după aflarea veştii că a câştigat America Express. „Eram doi nebuni care nu înţeleg ce se întâmplă. N-am muncit pentru ceva atât de mult în viaţa mea. A fost o aventură şi un carusel…

Nu se compară cu absolut nimic!”, a adăugat Nelu Cortea.

După ce au terminat misiunea cu zborul cu parapanta, cele două echipe ajunse în finala America Express au făcut autostopul pentru a ajunge la următoare misiune. Aici, Andreea Bălan a suferit o accidentare atunci când Nelu Cortea și Cătălin Bordea au lovit-o pe artistă cu o canoe.

În finala America Express 2023, Andreea Bălan și Andreea Antonescu și Bordea și Cortea au avut de găsit indiciile sub forma unor numere pentru a afla parolele și răspunsurile la ghicitorile Irinei Fodor. Ca să reușească, aceștia au numărat steaguri, au băut cafele din pahare speciale, au descifrat mesajul ascuns dintr-un cântec și au făcut autostopul.

Apoi, următoarea misiune i-a trimis la casa lui Rafael Nunez, o figură istorică importantă în Columbia, unde au avut de învățat cifre în limbajul Braille, pentru a putea rezolva o ecuație.

Apoi, cursa din marea finală America Express a continuat cu un autostop către următoarea locație, acolo unde un concurent din fiecare echipă a zburat cu parapanta, pentru a descoperi ce numere lipsesc din ecuția pe care a încercat s-o rezolve colegul de echipă. Următoarea misiune a adus însă o accidentare pentru Andreea Bălan.

După ce au reușit să găsească mașini la autostop care să îi ducă la următoarea misiune, textul de pe mission i-a luat prin surprindere.

„Turiștii și aventurierii vin în Baru ca să se bucure de mare și plajă. Voi aveți alt scop aici. A doua bucată de hartă este un mesaj în sticlă. Se află foarte aproape de voi, dar ca s-o descoperiți trebuie să ajungeți la geamandura cu steag. Folosiți un caiac și vâsliți împreună.

Veți găsi un indiciu în geamandură. Vă pup, Țuca”, a transmis Irina Fodor.

Fără să mai stea pe gânduri, fetele din trupa Andre au fugit spre canoe și și-au pus vestele. La un moment dat, Andreea Bălan a întâmpinat anumite dificultăți, dar s-a redresat rapid și cele două s-au apucat de vâslit spre geamandură.

Simplu n-a fost nici pentru Bordea, care a căzut în apă atunci când a vrut să urce în canoe.

Vâslitul n-a fost o sarcină ușoară, mai ales că erau curenți destul de puternici. În timp ce trupa Andre citea indiciul de pe geamandură, Nelu Cortea și Cătălin Bordea s-au apropiat destul de mult de barca rivalelor din finala America Express 2023.

Acesta a fost momentul în care Andreea Bălan a avut parte de o accidentare. În goana lor de-a găsi mangrovele, băieții au intrat cu canoea în cea în care încă se afla Andreea Bălan.

„A realizat și ea în timp ce țipa la noi că e greu, că nu știm s-o oprim, că n-am luat-o ușor, că e cursă. M-am speriat, m-am speriat foarte tare”, a zis Cătălin Bordea.

„M-am speriat să nu se întâmple ceva cu Andreea”, a completat Nelu Cortea,

„Eram prea cuprinsă de adrenalină, nu am simțit o durere în acel moment”, a zis Andreea Bălan despre accidentarea suferită în finala America Express.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata