Reacția lui Marius Elisei, după ce Oana Roman a dat de înțeles că relația lor nu merge tocmai bine: ”Prefer să fiu criticat…”

Oana Roman a ales să vorbească despre relația sa cu Marius Elisei, asta după ce în urmă cu un an au divorțat, dar s-au împăcat ulterior. Vedeta a spus că în momentul de față lucrurile sunt destul de delicate în cuplul lor și se pare că problema e comunicarea. Ce reacție a avut Marius Elisei la auzul acestor cuvinte.

După ce seara trecută Oana Roman a povestit la Xtra Night Show despre relația sa cu Marius Elisei, acum tatăl fetiței vedetei a decis să aibă și el o reacție pe rețelele de socializare. Vedeta a mărturisit la Acces Direct că în momentul de față relația lor nu merge tocmai în direcția bună, asta deoarece există probleme de comunicare și simte că vorbește de una singură.

Mai mult de atât, Oana Roman a ținut să precizeze că nu are încredere să facă pasul cel mare din nou, acela de a merge din nou să se recăsătorească, și a dat de înțeles că oricând ar exista șansa ca cei doi să se despartă și să pună din nou punct relației lor.

După apariția vedetei la Antena Stars, Marius Elisei a publicat două mesaje pe rețelele de socializare, care par a duce direct spre subiectul despre care iubita lui, Oana Roman, a vorbit în direct.

”Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul. Adevărul te costă scump (…) Nu regret nimic în viața asta, doar trei aspecte: 1,2,3. Sunt doar pentru mine”, a fost mesajul publicat de tatăl fetiței Oanei Roman.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în urmă cu un an, dar s-au împăcat
În urmă cu un an, Oana Roman și Marius Elisei ajungeau la notar, acolo unde au și divorțat. Cei doi nu s-au mai înțeles deloc, iar aceștia au decis de comun acord că e timpul să lase totul în urmă și să meargă pe drumuri separate în viață.

Deși oficial nu mai erau soț și soție, aceștia au început să se vadă de dragul fiicei lor, iar ușor, ușor s-au apropiat din nou și doar peste câteva luni de la divorț au anunțat marea împăcare. Cei doi aveau în plan să se recăsătorească, însă se pare că acum Oana Roman nu mai are la fel de multă încredere în a face acest pas.

”Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata