Reacția unui bărbat, tată a șase copii, după ce a primit 700 de lei de la Bogdan de la Ploiesti

În prag de sărbători, Bogdan de la Ploiești a luat decizia de a ajuta mai multe familii nevoiașe din București și din apropierea Capitalei.

Celebrul manelist a anunțat pe Instagram că va merge în casele oamenilor care nu au o stare financiară bună, iar apoi a postat pe rețelele de socializare mai multe filmulețe în care arăta cum i-a ajutat pe oameni.

Pe lângă cadourile pe care le-a dus pentru copii, Bogdan de la Ploiești le-a oferit oamenilor și bani, pentru a-și plăti utilitățile.

Spre exemplu, un bărbat i-a spus manelistului că are nevoie de 700 de lei pentru a plăti factura la curent, iar acesta din urmă a scos imediat suma și i-a oferit-o celui care este tată a șase copii.

„Asta înseamnă sărbatori pentru mine. Exemplu, nu laudă”, a scris Bogdan de la Ploiești pe Instagram.

Chiar dacă au existat foarte multe voci care l-au lăudat pentru gesturile pe care le face în această perioadă, Bogdan de la Ploiești a fost și pus la zid de unii internauți. „Deja postând chestia asta pe internet, e o laudă! Binele se face în tăcere”,

„Dacă vrei să ajuți, o faci mereu, nu doar de sărbători” și „Binele se face în liniște. Altfel e doar teatru” au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase.

Când a văzut că există persoane care îl atacă, Bogdan de la Ploiești a revenit cu un nou video și cu un mesaj pentru cârcotași:

„Ăștia care spuneți că binele se face în liniște, aș vrea să vă pot enerva, să faceți și voi la fel. Asta înseamnă sărbători pentru mine”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata