Reactiile barbatilor atunci cand sunt atinsi de o bruneta atragatoare pe strada. Cea mai amuzanta farsa facuta domnilor:

Un studiu realizat in SUA a aratat ca atingerea unei femei face barbatii aflati la masa de joc sa continue sa parieze si sa-si asume riscuri din ce in ce mai mari.

Pentru ca se stie ca atingerea mamei incurajeaza bebelusii sau copiii mici sa se aventureze pe un teritoiu necunoscut sau nefamiliar, cercetatorii de la Universitatea Columbia din New York au vrut sa vada daca efectul se pastreaza si odata cu inaintarea in varsta.

In cadrul experimentelor s-a aratat ca, la fel ca si in copilarie, atingerea unei femei (pe atunci mama, mai tarziu oricare femeie) face barbatii sa fie mai increzatori si mai predispusi sa-si asupe riscuri, relateaza The Telegraph.

Nu la fel se intampla si in cazul unei strangeri de mana din partea unei femei sau in cazul in care aceasta ii adreseaza barbatului cateva vorbe, chiar si de incurajare.

Nicio reactie nu apare in cazul in care un barbat il atinge pe cel aflat la masa de joc pe spate, acesta fiind locul in care barbatii au reactionat cel mai bine in cazul atingerii unei femei, dupa cum se mentioneaza in jurnalul Psychological Science.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata