Reactiile soldatilor cand isi vad copiii prima data inmoaie pana si cea mai de gheata inima:

Plecati uneori cate un an departe de familie, se intampla cateodata ca nasterea copilului sa-i prinda pe militari pe front. Sa fii soldat implica sacrificii, unul dintre acestea fiind lipsa tatalui atunci cand bebelusul vine pe lume! Uite cum reactioneaza acesti eroi atunci cand isi imbratiseaza pentru prima data copilul!

Patricia Vandenberg s-a numarat printre suporterii prezenti la o partida de hochei jucata de Anaheim Ducks. Femeia a fost invitata acolo deoarece organizatorii si-au dorit sa ii faca o surpriza si sa ii pregateasca o „intalnire” virtuala cu sotul sau, aflat in misiune in Afganistan.
Fericita sa isi revada sotul, fie si prin intermediul internetului, Patricia si cei doi copii ai sai au fost prezenti in sala unde urma sa aiba loc partida de hochei. La momentul stabilit, pe panoul urias amplasat deasupra arenei, toti cei prezenti la joc l-au putut vedea pe Sergentul Vandenberg salutandu-si familia.

In momentul in care cei doi soti au incercat sa vorbeasca unul cu altul in fata a zeci de mii de oameni, au aparut niste probleme tehnice. Vizibil intristata, Patricia a incercat sa ii stapaneasca lacrimile, insa clipele de tristete nu au durat mult. In ovatiile publicului, Sergentul Vandenberg a aparut in sala si si-a imbratisat sotia si copiii.

Conform ABC News, Sergentul a recunoscut ca a trecut prin cele mai grele incercari atunci cand a pus la cale aceasta surpriza de proportii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata