Reality-show-ul lui Brigitte Pastramă, scos din grila Antena Stars în 2022. Ce alte vedete sunt puse pe liber

Reality-show-ul lui Brigitte Năstase, scos din grila de programe a Antenei.

Antena a decis să facă mai multe schimbări în ceea ce privește grila de programe.

În anul 2022 telespectatorii nu își vor mai vedea pe micile ecrane câteva dintre vedetele preferate.

Printre emisiunile care nu se vor mai difuza se numără și reality-show-ul lui Brigitte și al lui Florin Pastramă. Iată care este motivul pentru care a fost scos din grila de programe!

Antena are planuri mari pentru 2022! Trustul a decis ca mai multe emisiuni difuzate la Antena Stars să fie complet scoase din grila de programe. Printre acestea se numără și show-ul lui Brigitte și al lui Florin Pastramă. Aceștia nu vor mai apărea pe micile ecrane, însă nu sunt singurii! Iată de ce s-a făcut această alegere și ce alte emisiuni nu se vor mai difuza!

După câteva sezoane, reality-show-ul lui Brigitte Pastramă nu va mai fi difuzat pe Antena Stars. Oamenii din conducerea trustului au considerat că, deși viața lor este foarte interesantă, audiențele sunt prea mici. Chiar dacă nu s-a oferit încă o informație oficială, FANATIK notează că cei doi protagoniști au fost anunțați că nu vor mai apărea pe micile ecrane în 2022.

La fel s-a întâmplat și în cazul lui Armin Nicoară și al cântăreței Claudia Puican, care prezentau la Antena Stars un show în care își expuneau viețile de artiști.

‘Am fost anunțați că nu vom mai face show-ul. E adevărat, înainte, noi am vorbit cu producătoarea noastră, i-am spus că ne este destul de greu să mergem și la cântări, la petreceri, să și filmăm… Nu știu cum au fost audiențele show-ului, nu știu dacă de aceea s-a renunțat la a continua colaborare. Oricum, noi nu putem spune că suntem supărați, ne era destul de greu să facem față la programul încărcat.’, a declarat Armin pentru FANATIK.

Acesta și partenera sa nu se declară ofensați sau nemulțumiți de faptul că Antena a decis să nu îi mai difuzeze. Ei susțin că show-ul deja este filmat în întregime și că doar va trebui difuzat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata